Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Οδηγίες Ατρομήτου στους... οπαδούς του



Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να προσέξει ιδιαίτερα την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει ο σύλλογος πρόβλημα με τιμωρίες ακόμα και της έδρας του, καθώς έχει αλλάξει ο κανονισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος με την ευκαιρία του πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας στο γήπεδο Περιστερίου για την περίοδο 2009-10 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΚ θέλει να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους φιλάθλους προκειμένου να απολαύσουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Από τη φετινή περίοδο οι κανονισμοί έχουν αλλάξει κι έχουν γίνει πιο αυστηροί, ειδικά με το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων και βεγγαλικών στις κερκίδες και εν γένει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Τα σωματεία θα τιμωρούνται με πολύ αυστηρές ποινές ακόμα και σε περίπτωση που τα αντικείμενα δεν θα ρίπτονται στον αγωνιστικό χώρο. Αν μάλιστα ρίπτονται στον αγωνιστικό χώρο οι ποινές θα είναι διπλάσιες. Βαρύτατες ποινές φέρει και η χρήση λέιζερ. Από το φετινό πρωτάθλημα επανέρχεται η ποινή της τιμωρίας της έδρας γι' αυτό και οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποτελέσουν το θεματοφύλακα της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους τους φιλάθλους που θα ενισχύσουν την ομάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου και θεωρεί ότι θα προασπίσουν τα συμφέροντα της, ενισχύοντας την με το δικό τους μοναδικό τρόπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: