Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Νασούτι: «Να κάνουμε το 3Χ3 στο γήπεδό μας»

nasouti_aris.jpgΣτον Άρη αφήνουν στην άκρη το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και επικεντρώνονται σ’ αυτό που έρχεται και είναι με την Ξάνθη το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε έναν αντίπαλο που την περσινή στέρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης την είσοδό της στα πλέι οφ.


Για το παιχνίδι που έρχεται με του Ακρίτες, αλλά και αυτό που πέρασε, Παναθηναϊκός, τοποθετήθηκε ο Κριστιάν Νασούτι. Ο Αργεντινός αμυντικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα των «κίτρινων», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Σεμπαστιάν Αμπρέου ήταν άτυχος και θα βοηθήσει την ομάδα του.

«Η εικόνα μας ήταν καλύτερη από αυτήν του αντιπάλου στο ΟΑΚΑ, είχαμε ευκαιρίες, αλλά όχι και τύχη για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Από μια αδράνεια ο αντίπαλος μας έβαλε ένα ακόμη γκολ και μας κέρδισε. Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, είμαστε στο σωστό δρόμο, με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, και έτσι θα αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη».

Ο Νασούτι αναφέρθηκε στον διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, Ντάκο. «Δε θέλω να εκφέρω γνώμη για τη διαιτησία, υπάρχουν ανθρώπινα λάθη, ελπίζω όμως να μην επαναληφθούν ξανά».

Για τον Αμπρέου ο Αργεντινός σχολίασε:
«Ο Αμπρέου είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ήταν άτυχος με το αυτογκόλ, θα πάρει την εκδίκησή του μέσα στο γήπεδο, θα βοηθήσει την ομάδα του Άρη».

Για την παρουσία του στον Άρη είπε: «Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, θέλω να συνεχίσω να παίζω. Έχω επίγνωση ότι δεν είμαι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, θα συνεχίσω για να φτάσω εκεί που θέλω».

Ενώ τέλος αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Ξάνθη: «Η Ξάνθη είναι μια σκληρή και δυνατή ομάδα, με καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη της επί του Πανθρακικού. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το 3 στα 3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: