Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο «κίτρινο» ενδιαφέρον για Καλαμπόκη


Λιγότερο από μία εβδομάδα απέμεινε για το μεγάλο… πρώτο τελικό του Άρη με αντίπαλο το Μαρούσι για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκα και οι «κίτρινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να ενισχύσουν την ομάδα ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο της στην Ευρωλίγκα.
Το «Μetrosport» είχε αναφέρει πριν μερικές ημέρες το ενδιαφέρον του Άρη για τον Γιάννη Καλαμπόκη όπως η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει, την στιγμή που ο Έλληνας γκαρντ βρίσκονται στην Πολωνία ως μέλος της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα όμως δείχνει να… αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον και ίσως να υπάρξει και οριστική εξέλιξη στο θέμα μέσα στις επόμενες 48 ώρες, μιας και ο χρόνος δείχνει να πιέζει για μία συνεργασία άμεση ώστε να είναι παρών στα προκριματικά της Ευρωλίγκα.
Ο Γιάννης Καλαμπόκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το «Μ» παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη και περιμένει να ξεκινήσουν οι τελικές συζητήσεις. Ο Έλληνας άσος είπε ότι: «Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη, μιλάμε με την ομάδα όπως με ενημέρωσε και ο εκπρόσωπος του. Πιστεύω ότι εφόσον κάτι προχωρήσει θα γίνει σύντομα, μιας και η ομάδα έχει υποχρεώσεις για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα. Θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες».
Τα δεδομένα είναι τα εξής στην περίπτωση του Γιάννη Καλαμπόκη και έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό κομμάτι, μιας και στο αγωνιστικό θεωρούν στον Άρη ότι χρειάζεται ένας γκαρντ με τις δυνατότητες του για να μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Οι «κίτρινοι» έχουν σε εξέλιξη την… παρακολούθηση της υπόθεσης του Τζερεμάια Μάσει και γνωρίζουν ότι για να μπορέσουν να φέρουν πίσω τον Αμερικανό άσο, εφόσον μείνει ελεύθερος, θα πρέπει να του δώσει ένα σημαντικό ποσό. Αυτό δεν μπορεί να αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό για να γίνει άλλη μεταγραφή. Οπότε θα πρέπει είτε να αποφασίσουν ποια μεταγραφή θα κάνουν, τον Καλαμπόκη και ακόμη έναν παίκτη ή τον Μάσεϊ, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνουν την υπέρβαση γνωρίζοντας αν έχουν προκριθεί στους ομίλους της Ευρωλίγκα ή όχι. Γιατί το θέμα του Μάσεϊ σίγουρα θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.
Πάντως η περίπτωση Καλαμπόκη δείχνει να έχει καλές προοπτικές και σίγουρα οι επόμενες 48 ώρες να είναι οι κρίσιμες ίσως και οι καθοριστικές.

Στη Μαδρίτη ο Μάσεϊ

Στη Μαδρίτη βρίσκεται ο Τζερεμάια Μάσεϊ προκειμένου σήμερα να ξεκινήσει προπονήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά το ερώτημα είναι με ποια ομάδα, την ανδρική ή την εφηβική. Ο Αμερικανός δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο, ενημερώθηκε απλά για το πρόγραμμα προετοιμασίας ενώ και ο μάνατζερ του περιμένει τις εξελίξεις, την επόμενη κίνηση της Ρεάλ.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: