Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Χάνει και απολύεται ο Ντοναντόνι

donadoni2.jpgΔραστικά μέτρα ετοιμάζεται να πάρει ο πρόεδρος της Νάπολι για την άσχημη πορεία της ομάδος. Όπως δήλωσε ο Αουρέλιο Ντε Λορέντις έχει χάσει την υπομονή του με τα χάλια των "παρτενοπέι" τη φετινή σεζόν, παρά τα πολλά εκατομμύρια που ξόδεψε. Έτσι, το ματς της Τετάρτης αποτελεί τη τελευταία ευκαιρία για τον προπονητή Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Ο Ντε Λορέντις ποτέ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για μία θέση στο επερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με τέτοιο ξεκίνημα (4 βαθμούς σε ισάριθμα ματς) δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα το όνειρό του. Ο προπονητής της Νάπολι, Ρομπέρτο Ντοναντόνι δηλώνει ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από τη παρουσία της ομάδας, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον ιδιοκτήτη.

“Δίνω σε όλους την ευκαιρία να αποδείξουν οτι αξίζουν, διαφορετικά θα υπάρξουν επιπτώσεις. Έβαλα πολλά λεφτά στην ομάδα και θα λάβω δραστικά μέτρα για να προστατέψω την επένδυσή μου", ανέφερε ο Ντε Λορέντι στέλνοντας μήνυμα στον Ντοναντόνι ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ίντερ, αφού σε περίπτωση ήττας δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν. Θοδωρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: