Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Σάντος: «Δε νοιώθω απειλή»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα ο Φερνάντο Σάντος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του, ενώ δε φάνηκε να ανησυχεί για τη θέση του στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, αν και δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι σήμερα. Βάλαμε ένα γκολ που δεν μέτρησε, χωρίς να καταλάβουμε το γιατί. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ακούμπησε την μπάλα, οπότε δεν υπαρχει οφσάιντ στη φάση. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Πήραμε ακόμα μια ισοπαλία εκτός έδρας, κάτι που κάναμε και την περσινή σεζόν. Τώρα πάμε για νίκη στο επόμενο ματς. Δε νοιώθω να απειλείται η θέση μου στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ήρεμοι».

Φερέρα: «Ανάμεικτα συναισθήματα»

Ο Εμίλιο Φερέρα από την πλευρά του αναφέρθηκε στο αριθμητικό πλεονέκτημα που δεν αξιοποίησαν οι παίκτες του, ενώ εστίασε και στην παρουσία των φιλάθλων των «κυανέρυθρων».

«Αυτή τη στιγμή έχω ανάμεικτα συναισθήματα, δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος. Αποκτήσαμε πλεονέκτημα μετά την αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ, όμως δεν καταφέραμε να το εκμεταλλευθούμε, γιατί κλείστηκε στην άμυνά του, ο αντίπαλός μας. Η σημερινή ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, σε σύγκριση με την ήττα που κάναμε με τον Αστέρα. Το θετικό ήταν η παρουσία του κόσμου μας, που ήταν μαζί μας, αν και είχαμε πολλά αρνητικά αποτελέσματα τις τελευταίες μέρες. τη διαιτησία του αγώνα δε θέλω να τη σχολιάσω, άλλωστε δεν το κάνω ποτέ, είτε είμαστε ευνοημένοι, είτε όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: