Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: «Τι να το κάνω που ζήτησαν συγνώμη;»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Φανερά εκνευρισμένος ήταν μετά το παιχνίδι ο Κώστας Χαλκιάς με τη φάση του ακυρωθέντος γκολ. Όπως αποκάλυψε ο έμπειρος πορτιέρο, ο βοηθός του Κύρκου που επέδειξε την «παράβαση» ζήτησε συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου, ενώ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, καθώς ελλοχεύει και... αθλητικός δικαστής!

«Αν ήταν σε ένα δωμάτιο οι διαιτητές και έβλεπαν αυτή την υπόδειξη θα του προκαλούσε τουλάχιστον γέλιο. Μας ζήτησαν συγνώμη, αλλά τι να την κάνουμε; Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί αν μιλήσω θα κάνω κακό στην ομάδα μου. Είμαστε ανάστατοι», ήταν τα λόγια του Κώστα Χαλκιά.

Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, «βράζουν» με τη συγκεκριμένη φάση και θεωρούν πως δεν υπήρχε λόγος να ακυρωθεί το γκολ, καθώς ο διαιτητής που ήταν δίπλα στη φάση έδειξε προς τη σέντρα και επέστρεψε μετά την υπόδειξη του βοηθού του. Θα έπρεπε, όπως ισχυρίζονται οι Θεσσαλονικείς, να πάρει ο Κύρκος τη φάση πάνω του και να αγνοήσει τον βοηθό που δεν είδε πως ο Μπέλιτς έστρωσε τη μπάλα στον Βιεϊρίνια και όχι κάποιος συμπαίκτης του.

* Το κακό για τον Φερνάντο Σάντος είναι πως έχασε από αυτό το παιχνίδι και τον Φιλόμενο. Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: