Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ζίκο: "Παίξαμε καλά..."


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι του "ΟΑΚΑ", ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ζίκο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δεύτερο τέρμα του Τοροσίδη.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίξαμε καλά", είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος, ενώ συνεχίζοντας τόνισε ότι: "Ο Τοροσίδης πέτυχε ένα φανταστικό γκολ".

Μαϊστόροβιτς: "Ήταν 100% πέναλτι"

Ο αμυντικός της Ένωσης με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο πέναλτι που δε δόθηκε από τον Δαλούκα: "Παίξαμε με πάθος και δώσαμε τα πάντα. Ήμασταν καλύτεροι και επρεπε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Για μένα ήταν 100 τοις εκατό πέναλτι. Δεχθήκαμε ένα βλακώδες γκολ. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι".

Γκερέιρο: "Ήταν δύο ξεκάθαρα πέναλτι"

Ο άσος της Ένωσης τόνισε από την πλευρά του: "Παρόλο που παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι ίσχυσε ο νόμος του ο ποδοσφαίρτου, ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και τελικά το δεχθήκαμε. Τώρα σηκώνουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι.

Ήταν δύο ξεκάθαρα πέναλτι. Δουλειά μου δεν είναι να κρίνω τη διαιτησία. Αν είχε δοθεί το πρώτο θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι. Το θέμα της διαιτησίας είναι της διοίκησης και όχι δικό μας".

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Τοροσίδης: "Η νίκη με την Άλκμααρ ήταν καθοριστική"

"Ήταν μία προσπάθεια που μου βγήκε η ντρίμπλα, είδα εκτός τον τερματοφύλακα, πλάσαρα και μπήκε το γκολ"είπε ο Τοροσίδης για το δεύτερο γκολ που πέτυχε στο ματς.

"Έπρεπε να αλλάξει η ψυχολογία. Η νίκη με την Άλκμααρ ήταν καθοριστική όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Το κλιμα ήταν και παραμένει καλό μέσα στην ομάδα. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες αλλά πιστεύω ότι στο τέλος κερδίσαμε δίκαια.

Για το δύσκολο πρόγραμμα τόνισε: "Είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε το πρόγραμμα από πριν", ενώ τέλος για την παρουσία του έως τώρα υπογράμμισε: "Αυτή η περίδος για μένα είναι πάρα πολύ καλή. Ευτυχώς μετά τον τραυματισμό μου επέστρεψα καλά".

Ζαϊρί: "Δεν ήταν εύκολο ματς"

"Δεν ήταν εύκολο ματς. Είναι πολύ σημαντική νίκη. Καταφέραμε να προηγηθούμε με το γκολ του Τοροσίδη, που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι", είπε αρχικά ο Ζαϊρί.

Στη συνέχεια ανέφερε: "Στον αγώνα με την Άλκμααρ κάναμε μια νέα αρχή. Μετά κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Τούμπα. Εξίσου σημαντικό ήταν και το σημερινό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ".

Σκόκο: "Ήμασταν ανώτεροι"

O Νάτσο Σκόκο δήλωσε: "Ήμασταν ανώτεροι" Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μετατρέψουμε σε γκολ τις φάσεις που κάναμε. Μπορούμε να κάνουμε φάσεις. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα είναι εναντίον μας όπως το πέναλτι που δεν μας δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Αν κάποια πράγματα είναι εναντίον μας τι μπορούμε εμείς να κάνουμε;

Νομίζω ότι πρέπει να κερδίζει αυτός που παίζει καλύτερα. Αν επεμβαίνουν κάποιοι νομίζω ότι βρωμίζουν το ποδόσφαιρο. Παίζουμε καλά και θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Παίζεις καλά κερδίζεις, παίζεις άσχημα χάνεις, παίζεις μέτρια τότε το ματς πάει στην ισοπαλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: