Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ: «Φωνάζουν» για πέναλτι!


Επιμέλεια: Δ.Μ.


Για το πέναλτι που δεν δόθηκε και για υπεροχή μίλησαν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα!

«Πιστεύω πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Πιέσαμε πολύ τον Ολυμπιακό, όμως δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ, όπως έκανε ο αντίπαλός μας. Ο διαιτητής δε μας έδωσε και δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, για τα οποία είμαι 100% βέβαιος ότι ήταν παραβάσεις», ανέφερε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο, είπε: «Παρόλο που πιστεύω ότι παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο ματς, ισχύει ότι αυτός που δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του, δέχεται γκολ. Ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη και τύχη πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε στη νίκη. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη διαιτησία και τη φάση του 38’, ο Βραζιλιάνος μέσος είπε: «Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τη διαιτησία, αλλά να μπαίνω στο γήπεδο και να κάνω αυτό που μπορώ. Αν είχε δοθεί πέναλτι και είχε προηγηθεί, θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα. Δεν είναι όμως δικό μου θέμα να σχολιάσω τη διαιτησία, αλλά της διοίκησης».

Ο Νίκος Θανόπουλος εξερχόμενος του ΟΑΚΑ ανέφερε: «Η ομάδα προσπάθησε πολύ και έπαιξε καλά. Μας έλειψαν τα γκολ. Αδικηθήκαμε. Είναι αρχή πρωταθλήματος, ας προσέξουν κάποιοι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: