Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Είναι μικρό το... τέρμα!

geteborg_dokaria.jpgΚάποιοι παίκτες κάνουν θέατρο για να κερδίσουν πέναλτι, κάποιοι τραβούν πονηρά την φανέλα αντίπαλου για να τον εμποδίσουν, κάποιοι κάνουν χέρι για να αποκτήσουν πλεονέκτημα, όμως αυτό που έκανε ο τερματοφύλακας της Γκέτεμποργκ, Κιμ Κρίστιανσεν, ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας! Ο 30 χρονος Δανός μετακίνησε πριν το ματς με την Έρεμπρο τα κάθετα δοκάρια προκειμένου να κερδίσει λίγα εκατοστά, κάτι που έγινε αντιληπτό 20 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Στέφαν Γιοχάνεσον παρατήρησε πως... κάτι δεν πήγαινε καλά στο τέρμα της Γκέτεμποργκ και έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Εκεί διαπίστωσε πως τα δοκάρια είχαν βγει από τις βάσεις τους και έκανε αμέσως την... επιδιόρθωση!

«Το έχω ξανακάνει και πιο πριν», τόνισε ο τερματοφύλακας της Γκέτεμποργκ, ο οποίος ωστόσο ενδέχεται να τιμωρηθεί από την ομοσπονδία της χώρας. Μάλιστα, στην Σουηδία πολλοί κατακρίνουν την ενέργεια του, ενώ αναφέρουν χιουμοριστικά πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η Γκέτεμποργκ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: