Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Σκέψεις για πρόωρη αποχώρηση από τον Φέρντιναντ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν βάλει σε σκέψεις τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ Ρίο Φέρντιναντ, που έχει στο μυαλό του την πρόωρη αποχώρηση.

Προβληματισμένοι παρουσιάζονται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την κατάσταση του Ρίο Φέρντιναντ, καθώς ο 30χρονος Άγγλος αμυντικός ταλαιπωρείται όλο και πιο συχνά τραυματισμούς που δεν τον αφήνουν να επιστρέψει.

Την Τετάρτη ο Φέρντιναντ πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Γούλβς, όμως αντικαταστάθηκε γιατί ένιωσε ενοχλήσεις και πάλι. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Άλεξ Φέργκιουσον ήταν φανερά απογοητευμένος, και έλεγε στους συνεργάτες του ότι ο διεθνής αμυντικός ένα ματς παίζει και στη συνέχεια τραυματίζεται.

Ο ίδιος ο Φέρντιναντ σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει πως όσο μεγαλώνει νιώθει πως το σώμα του δεν τον βοηθάει πλέον, και σκέφτεται μάλιστα σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί μετά το μουντιάλ του 2010, αν φυσικά ο Φέρντιναντ έχει πολλές συμμετοχές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε ελάχιστα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: