Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν ανησυχούν...


Η αποβολή του Τζιμπρίλ Σισέ Το ρεπό που είχαν την Τετάρτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού, τους έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στα σπίτια τους το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" δεν ανησύχησαν πάντως από τη νίκη του αιωνίου αντιπάλου. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά: "Εμείς είμαστε πρώτοι κι αυτοί κυνηγούν. Γιατί να αγχωθούμε; Στο δικό μας χέρι είναι όλα. Από εκεί και πέρα, ας φωνάξουν τώρα για τη διαιτησία όπως έκαναν τόσες μέρες. Πάλι τους� έσφαξαν. Το πρωτάθλημα λένε ότι θα πάει στην μαγκιά και εκεί θα τους το πάρουμε", έλεγαν μεταξύ τους οι παίκτες του "τριφυλλιού".

Πλέον, από το απόγευμα της Πέμπτης αρχίζει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Όπου φυσικά για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν της νίκης.

Παρών ο Σισέ

Τη Δευτέρα στην Ελβετία θα συζητηθεί η έφεση που έχει υποβάλλει ο Παναθηναϊκός, κατά της απόφασης για τν τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος άσος θα δώσει το παρών κανονικά, θέλοντας να πείσει τους ανθρώπους της UEFA πως δεν έκανε κάτι σκόπιμα και ότι ήταν άδικη η τιμωρία των τριών αγωνιστικών.
Μαζί του θα είναι ο β� αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, Γιάννης Βεκρής.
Η απόφαση αναμένεται να βγει άμεσα (την επόμενη μέρα της εκδίκασης) κάτι που σημαίνει ότι αν η ποινή μειωθεί στη μία αγωνιστική, ο Σισέ θα μπορεί να παίξει κανονικά στο Βουκουρέστι με την Ντιναμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: