Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Απάντηση Νίκης στον Μπέο


Ο Στράτος Γιδόπουλος... Aμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του επικεφαλής του ΔΣ της θεσσαλικής ΠΑΕ, Στράτου Γιδόπουλου. Οι "κυανόλευκοι" απάντησαν χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: "Το παραλήρημα συνεχίζεται... και εύλογα μας προξενείται η ερώτηση: Δεν υπάρχει κάποιος να τον μαζέψει; Ο άνθρωπος δεν σέβεται θεσμούς και εκλεγμένους. Δεν υπολογίζει φορείς και αλωνίζει. Τώρα πλέον ανοικτά προκαλεί τις ισορροπίες μιας πόλης που έμαθε να ζει αρμονικά με δύο ανταγωνιστικές ομάδες.

Μέχρι και σήμερα, εκτός από μεμονωμένα περιστατικά, οι οπαδοί μας δεν έφθαναν ποτέ σε ακρότητες και θέλουμε να πιστεύουμε πως έτσι θα συνεχίσουν. Ομως τα ευχολόγια δεν αποτελούν μέτρα πρόληψης, ο χουλιγκανισμός τρέφεται από την πρόκληση, σκεπάζοντας την βρόμα που κουκουλώνουν,όλοι αυτοί, που κινούνται υπόγεια σε γραφεία στοιχημάτων και σε παράγκες με φτιαγμένα αποτελέσματα.

Γιατί ζούμε στην Ελλάδα και όχι στην Σικελία.
Γιατί μάθαμε να πορευόμαστε χωρίς προκλήσεις και αθλιότητες, καλούμε τους οπαδούς μας αλλά και τους οπαδούς της συμπολίτισσας ομάδας, να μην ακολουθήσουν πεπατημένες που θα οδηγήσουν την πόλη σε ανεπανόρθωτο διχασμό

Η Νίκη Βόλου καταγγέλλει και αντιστέκεται σε όλους αυτούς, που με μεθόδους βγαλμένους από το Σικάγο άλλων δεκαετιών, προσπαθούν να κάνουν την πόλη φέουδο και ορμητήριο, για προσωπικό πλουτισμό, εκμεταλλευόμενοι την δίψα των οπαδών για την ομάδα τους.

Τέλος, δηλώνουμε πως η Διοίκηση της Π.Α.Ε. θα μεταφέρει στη δικαιοσύνη το εμετικό και αποπροσανατολιστικό παραλήρημα του κ. Μπέου. Εκεί ευελπιστούμε να του κοπεί η φόρα. Αν οι θεσμικοί φορείς δεν αντιστέκονται και φοβούνται τον 'Γκιουλέκα' , εμείς δεν μένουμε απαθείς, γιατί στην πόλη αυτή υπάρχουν ακόμη αντιστάσεις στη γνωστή λαϊκή παροιμία 'εμπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε'".

Δεν υπάρχουν σχόλια: