Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν θα ασχοληθούν με τη διαιτησία


Ο Κύρκος έχει δείξει την κόκκινη στον Παπάζογλου «Ένα ακυρωθέν γκολ του Βιεϊρίνια, το οποίο ήταν πεντακάθαρο, και μια κόκκινη κάρτα στον Παπάζογλου, από τον διαιτητή Δ. Κύρκο σημάδεψαν τη λευκή ισοπαλία (0-0) του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για την φάση του 73', που ο Βιεϊρίνια πλάσαρε σε κενό τέρμα, αλλά ο διαιτητής του αγώνα και ο βοηθός Παπαχαραλάμπους το ακύρωσαν ως οφσάιντ».

Αυτή είναι η αναφορά στο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Όλα δείχνουν ότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και αν τελικά προκύψει κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνονται ότι, πέρα μερικές κορώνες, δεν θα προσθέσουν τους αδίκως χαμένους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Όπως και να έχει πάντως, υπάρχουν κλυδωνισμοί που προκλήθηκαν όχι ίσως τόσο από την χθεσινή ισοπαλία, όσο από την ήττα με τον Ολυμπιακό και οδήγησαν τον Βασίλη Γκαγκάτση στην παραίτηση. Διευκρινίστηκε ότι είχε υποβάλει την παραίτησή του από την περασμένη Δευτέρα, αλλά, έγινε αποδεχτή μετά από δύο μέρες, την ημέρα του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Πάντως, αυτό που προέχει για τον ΠΑΟΚ και δεν είναι λιγότερο από το να μαζέψει τα απόνερα και να προχωρήσει στο επόμενο παιχνίδι. Κόντρα στον Ατρόμητο, δεν υπάρχει επιθετικός στη διάθεση του Σάντος.

Ο Μουσλίμοβιτς είναι τραυματίας, ο Παπάζογλου αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι και ο Φιλομένο αποχώρησε τραυματίας.

Ο Αναστασάκος είναι. κάτοικος Περιστερίου κι έτσι δεν απομένει κανείς για φορ περιοχής, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να υποχρεώνεται να προβεί σε νέες ανακατατάξεις για να βρει λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: