Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Σάντος: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Σάντος: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Στην αδικία που συντελέστηκε κατά του ΠΑΟΚ χθες στη Νέα Σμύρνη στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε ότι δεν είναι δίκαιο που ακυρώθηκε ένα νόμιμο γκολ και πρόσθεσε πως η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει. «Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Οι δικές μας ευκαιρίες ήταν καλύτερες. Όταν καταφέρναμε να πιέσουμε και κυρίως να μην αφήσουμε το Ρεκόμπα να πάρει την μπάλα και να περνάει πάσες, καταφέρναμε και βγάζαμε επιθέσεις, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για φάσεις. Όταν δεν το καταφέρναμε, ο Πανιώνιος, που διαθέτει παίκτες με ποιότητα, δημιούργησε ρήγματα σε μας. Γι’ αυτό και λέμε ότι ήταν ένα ισορροπημένο μας, οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και ευκαιρίες, αναζήτησαν το γκολ ως το τέλος» τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ στο β’ μέρος, μετά το 15λεπτο, ήταν πιο πιεστικός, ζήτησε το γκολ. Καταφέραμε και το πετύχαμε, αλλά ακυρώθηκε. Δεν καταλάβαμε γιατί, και τελικά δεν κερδίσαμε το ματς. Η αλήθεια είναι ότι βάλαμε ένα νόμιμο γκολ και έπρεπε να μετρήσει. Αυτό δεν είναι δίκαιο, να βάζουμε γκολ και να ακυρώνεται για λόγους που δεν καταλαβαίνουμε».

«Δεν υπάρχει οφ σάιντ»

Ακολούθως, ο Σάντος είπε: «Από εκεί και πέρα, μετά τη φάση αυτή, επικράτησε νευρικότητα και μείναμε και με 10 παίκτες αμέσως μετά. Και βέβαια στα τελευταία 10 λεπτά, ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει παραπάνω, αν και δεν μπόρεσε να κάνει ευκαιρίες στο διάστημα αυτό. Νομίζω ότι δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνιση, ήταν λιγότερο καλή από προηγούμενα παιχνίδια μας, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε, γιατί βάλαμε ένα γκολ, ενώ ο αντίπαλος δεν το έκανε. Μας μένει το 0-0. Το ματς έχει τελειώσει, δεν μπορούμε να κάνει κάτι γι’ αυτό, αλλά δεν είναι δίκαιο. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας χτυπάει την μπάλα και παίρνει ριμπάουντ ο δικός μας παίκτης, δεν υπάρχει οφ σάιντ».

«Δε νιώθω ότι απειλείται η θέση μου»

Για τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, ο Φερνάντο Σάντος, ανέφερε: «Θα βρούμε κάποια λύση στην επίθεση, θα παίξουμε με 11 στον Ατρόμητο. Η ομάδα έχει κάνει 4 ματς μέχρι τώρα, αλλά θεωρώ ότι έχει όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις για να πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα δεν είμαστε πολύ ήρεμοι και ψύχραιμοι. Ωστόσο έχουμε ένα συγκεκριμένο στόχο και είμαι σίγουρος ότι θα τον πετύχουμε. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και ψυχραιμία, όπως αυτό περιμένω και από τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι πολύ θετικό που δε δεχτήκαμε γκολ. Σίγουρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Δε νιώθω να απειλείται η θέση μου στον πάγκο του ΠΑΟΚ».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: