Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Νασούτι: "Για το τρία στα τρία εντός έδρας"


Ο Νασούτι ήταν ο λυτρωτής του Αρη Οι πρωταγωνιστές του Αρη, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές, είχαν σήμερα το λόγο. Τους εκπροσώπησε ο Κριστιάν Νασούτι που με δηλώσεις του ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα των "κιτρίνων". Εκτιμά ότι ο μοιραίος ο Σεμπαστιάν Αμπρέου ήταν άτυχος στον αγώνα με τον ΠΑΟ και θα βοηθήσει την ομάδα του στο άμεσο μέλλον.

"Η εικόνα μας ήταν καλύτερη από αυτήν του αντιπάλου στο ΟΑΚΑ, είχαμε ευκαιρίες, αλλά όχι και τύχη για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Από μια αδράνεια ο αντίπαλος μας έβαλε ένα ακόμη γκολ και μας κέρδισε. Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, είμαστε στο σωστό δρόμο, με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, και έτσι θα αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη",δήλωσε αρχικά ο και συμπλήρωσε:

"Δε θέλω να εκφέρω γνώμη για τη διαιτησία, υπάρχουν ανθρώπινα λάθη, ελπίζω όμως να μην επαναληφθούν ξανά. Ο Αμπρέου είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ήταν άτυχος με το αυτογκόλ, θα πάρει την εκδίκησή του μέσα στο γήπεδο, θα βοηθήσει την ομάδα του Αρη. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, θέλω να συνεχίσω να παίζω. Έχω επίγνωση ότι δεν είμαι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, θα συνεχίσω για να φτάσω εκεί που θέλω. Η Ξάνθη είναι μια σκληρή και δυνατή ομάδα, με καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη της επί του Πανθρακικού. Εμείς θέλουμε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να κάνουμε το 3 στα 3".


Αράνο: "Νίκη, όπως και να έχει, με Ξάνθη"
«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε αφήσει πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε ότι -όπως και να έχει- πρέπει να κερδίσουμε τη Ξάνθη και να παραμείνουμε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την επαφή μας με την κορυφή», δήλωσε ο Κάρλος Αράνο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα του ΟΑΚΑ και τα λάθη, τα οποία έγιναν: «Σίγουρα το έχουμε ξεπεράσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ήττα μας άφησε μια «πικρή» γεύση. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, ενώ δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη. Εγιναν κάποια λάθη, όχι μόνο από την ομάδα μας, αλλά και από τον διαιτητή. Εμείς πάντως, κάναμε ορισμένα αβίαστα λάθη και χαρίσαμε εύκολες μπάλες στον αντίπαλο, δίνοντας του την ευκαιρία να μπει στην περιοχή μας. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος, αλλά κέρδισε, ενώ εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες».

Οσο για το ματς με τη Ξάνθη, ο αριστερός αμυντικός του Αρη, επεσήμανε: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τη Ξάνθη, αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη, η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία». Τέλος, ο Κάρλος Αράνο σχολίασε τη δική του παρουσία: «Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: