Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

«Ακόμη δεύτεροι είναι»

gilberto_silva_mavri.jpgΗ νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ δεν θορύβησε και πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού που απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής. Οι πράσινοι που παρακολούθησαν από τα σπίτια τους το ντέρμπι μετά το τελευταίο σφύριγμα τόνιζαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα τους κυνηγούν ενώ έγιναν και σχόλια για την διαιτησία. Παρών ο Σισέ στην έφεση για την τιμωρία του.


Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είδαν την προσεχή αντίπαλος τους αλλά και τον μεγάλο τους αντίπαλο για το πρωτάθλημα και δεν... ανησύχησαν. Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού δεν «τραντάχτηκαν» από τη νίκη του «αιωνίου» και τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Και τι έγινε που νίκησαν; Ακόμη δεύτεροι δεν είναι; Εμείς είμαστε μόνοι στην κορυφή και αφήστε τους να μας κυνηγούν. Από εμάς εξαρτώνται όλα».
Οι πράσινοι δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη και την διαιτησία του Δαλούκα που ευνόησε τους πρωταθλητές: «Είναι που τους κυνηγά η διαιτησία. Τους... έσφαξαν πάλι. Δεν πειράζει όμως αυτό το πρωτάθλημα έλεγαν ότι θα πάει στη μαγκιά. Και εκεί θα τους το πάρουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το δείξουμε».

Παρών ο Σισέ στην έφεση
Στην Ελβετία θα βρεθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ την προσεχή Δευτέρα μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρή για την εκδίκαση της υπόθεσης της έφεσης του Γάλλου φορ. Υπενθυμίζουμε ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ με τρεις αγωνιστικές (έχει εκτίσει την μία) για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι πράσινοι έχουν πάρει σοβαρά την υπόθεση και για αυτό το λόγο ο Σισέ θα δώσει το παρών στη Νιόν ώστε να ανασταλεί η ποινή που του έχει επιβληθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Η απόφαση για βγει την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: