Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Τζαγκιέλκα!


Φιλ Τζαγκιέλκα Αντιμέτωπος με τρεις άνδρες, οπλισμένους με μαχαίρια, βρέθηκε μέσα στο σπίτι του ο Φιλ Τζαγκιέλκα! Ο άσος της Εβερτον που είναι τραυματίας, παρακολουθούσε τον αγώνα της ομάδας του εναντίον της Χαλ, για το Λιγκ Καπ, όταν οι ένοπλοι εισέβαλαν σπίτι του, στο Νάτσφορντ του Τσέσιρ και υπό την απειλή των όπλων τους τον ανάγκασαν να τους παραδώσει χρυσαφικά και τα κλειδιά του Ρέιντζ Ρόβερ του.

Η τοπική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Τρεις άνδρες εισέβαλαν σε σπίτι στο Νάτσφορντ. Ο ιδιοκτήτης απειλήθηκε με μαχαίρι και παρέδωσε χρυσαφικά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο σε κοντινή απόσταση».

Ο 27χρονος Τζαγκιέλκα είναι πατέρας δύο παιδιών, που δεν διευκρινίστηκε αν βρίσκονταν σπίτι την ώρα της ληστείας. Ετσι, έγινε ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν πέσει θύματα ανάλογων περιστατικών, όπως ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Ρόμπι Κιν στο παρελθόν και πιο πρόσφατα ο Βίνσεντ Γκρέλα της Μπλάκμπερν, που μάλιστα διαμένει στην ίδια περιοχή με τον Τζαγκιέλκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: