Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ετοιμάζεται για τελικό!

aris10.jpgΣε τροχιά Βαλκανικού Κυπέλλου κινούνται πλέον στον Άρη, ο οποίος το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/9) θα φιλοξενήσει στο κλειστό των Βασιλικών το φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Τελικό και κούπα βλέπει η ελληνική ομάδα, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (23/9), με τη συμμετοχή των Νάπρεντακ Όζντακ, Παρτιζάν και Φενέρμπαχτσέ, που επίσης εξασφάλισαν την παρουσία τους στην τελική φάση.

Μια εβδομάδα μετά τα προκριματικά στη Βοσνία, οι «κίτρινοι» θα βρουν ξανά απέναντί τους την Όζντακ, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού. Ο Άρης σημείωσε τότε δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, άρα και αυτή τη φορά έχει τον πρώτο λόγο και, αν όχι όλο, το... μισό εισιτήριο του τελικού στο τσεπάκι του.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, τα εισιτήρια για τις δύο μέρες των αγώνων έχουν εξαντληθεί. «Είναι πολύ καλή η κλήρωση. Θεωρώ ότι η τύχη μας χαμογέλασε, καθώς η Οζντάκ είναι η ευκολότερη ομάδα από τις υπόλοιπες δύο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με τον αέρα του νικητή. Κάθε άλλο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», ανέφερε ο προπονητής του Αρη, Γιώργος Οικονομίδης.

Kαι συμπλήρωσε: «Θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στον τελικό. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε».

Στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Παρτιζάν (Σερβία) κι η Φενερμπαχτσέ (Τουρκία).

Το πρόγραμμα

Σάββατο 26/9
16:30 Αρης-Νάπρεντακ Οντζακ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
19:30 Παρτιζάν (Σερβία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

Κυριακή 27/9
16:00 Μικρός τελικός
19:00 Τελικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: