Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Καρτιέ: «Μόνο νίκη με Εργοτέλη!»

kartiebilis2.jpgΟ τεχνικός του Πανθρακικού, Αλμπέρ Καρτιέ ήδη νιώθει την... πίεση στο πρόσωπό του. Μία πίεση να φέρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα με την ομάδα της Κομοτηνής. Ο κ. Καρτιέ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως το... τρίποντο είναι μονόδρομος για τον σύλλογό του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.


Ο Αλμπέρ Καρτιέ και ο Λεωνίδας Μπίλης παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης. Όπως διευκρινίστηκε έγιναν ομαδικές αλλά και ατομικές συζητήσεις των προπονητών με όλους τους ποδοσφαιριστές, «για να καταλάβουν και να αισθανθούν ότι είμαστε όλοι μαζί, ότι όλοι μαζί δουλεύουμε για να αμυνθούμε αλλά και για να τα πάμε καλύτερα στην επίθεση» τόνισε ο προπονητής των 'πρασίνων'».

«Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη συνεχίζεται. Είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι μια γραμμή ισορροπίας, είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να περάσουμε, είναι αγώνας που πρέπει να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς και για αυτό είναι σημαντικό», ανέφερε ο κ. Καρτιέ.

«Δουλέψαμε πολύ και στην επικοινωνία, το θέμα γκολ πιστεύουμε ότι δεν είναι θέμα μόνον των επιθετικών αλλά όλης της ομάδας. Στις προπονήσεις οι επιθετικοί ποδοσφαιριστές μας τα πήγαν πολύ καλά και είχαν επιτυχή τελειώματα αλλά δεν θέλουμε να γινόμαστε υπερβολικοί με τις ασκήσεις γιατί θα αγχώσουμε τους παίκτες μας. Οι ποδοσφαιριστές μας διαθέτουν την ποιότητα για το γκολ και θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε στην συνέχεια.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχουν πρόβλημα ο Αλμπέρ Καρτιέ ανέφερε «ο Βελάσκο είχε κάποιο πρόβλημα και δεν ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνηση, δεν γνωρίζουμε ακόμη τι έχει και σε ποιο βαθμό είναι σοβαρό. Με τον Κασάρ προέκυψε νέο γραφειοκρατικό πρόβλημα με τα χαρτιά του. Ο Μπελέμ θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα και γίνεται προσπάθεια να προμηθευτεί βίζα μέσω Γαλλίας. Ο Ρομπέρ δεν θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και το ιατρικό επιτελείο συμβούλεψε να μη χρησιμοποιηθεί».

* Οι νεαροί Δραγανίδης, Νίματς και Ταϊρης θα μετέχουν στην αποστολή της ομάδας Νέων Κ21 που θα αγωνιστούν με τον Εργοτέλη. Ο Χαριτωνίδης αν και είναι καλά για προληπτικούς λόγους (λόγω του πλαστικού γηπέδου που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Εργοτέλης) δεν θα συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας Κ21.

Δεν υπάρχουν σχόλια: