Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ψιθυροι......................

  • Τετ α τετ είχαν μετά το τέλος του Δ.Σ. της Λίγκας ο Γιώργος Μποροβήλος με τον Γιάννη Κομπότη. Την Κυριακή παίζουν Αστέρας-Λεβαδειακός με τον πρόεδρο των βοιωτών να ρωτάει τον ομόλογό του, που θα είναι καλύτερα να διανυκτερεύσει η αποστολή των "πρασίνων", ώστε να έχει μικρή διαδρομή για το γήπεδο την ημέρα του αγώνα. "Στο Ναύπλιο είναι καλά, από εκεί θα κάνετε τρία τέταρτα να έρθετε στην Τρίπολη. Δεν έκανα καλά που στο είπα όμως, γιατί όποια ομάδα κλείνει εκεί ξενοδοχείο, ο Αστέρας δεν κερδίζει", είπε αστειευόμενος ο "Μπόρο", για να απαντήσει ο Κομπότη με χαμόγελο: "Α, ωραία, θα πάμε στο Ναύπλιο για να κάνω και διπλό την Κυριακή".
  • Πως προέκυψε το θέμα Σκάζνι στην Λιβαδειά; Από… πλάκα του Κομπότη σε δημοσιογράφο. "Πρόεδρε πες μου ποιον θα πάρεις προπονητή και δεν θα γράψω το όνομα…", του είπε ο ρεπόρτερ, με τον Κομπότη που είναι… γάτα να του πετά το όνομα του Σκάζνι, για να τον τσεκάρει, αν όντως είναι "off the record" η κουβέντα. Ο ρεπόρτερ το έγραψε φόρα παρτίδα και ο Κομπότης, που συμφωνούσε την ίδια ώρα με τον Ερνάντεθ, γέλαγε με την ψυχή του…
  • Απουσίες με... νόημα στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την Πέμπτη (24/9). Νικόλας Πατέρας και Ηλίας Βιολίδης δεν έκαναν τον... κόπο να παραστούν. Τον μεν Παναθηναϊκό εκπροσωπεί ο Γιάννης Βεκρής, τον δε ΠΑΟΚ, κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: