Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η επίσημη παρουσίαση του Αμαρουσίου

marousi_omadiki.jpgΗ νέα ομάδα του Αμαρουσίου παρουσιάστηκε σήμερα (12.30μ.μ) μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, εν μέσω βραβεύσεων και αισιοδοξίας για την δημιουργία του νέου αθλητικού κέντρου του συλλόγου. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τίμησε τους Καϊμακόγλου, Ελληνιάδη και Ξαγοράρη, οι οποίοι συμμετείχαν στην μεγάλη επιτυχία της Εθνική Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.


Η σχετική εκδήλωση διεξήχθη στο κλειστό "Σπύρος Λούης", όπου αρχικά παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες της ομάδας και εν συνεχεία τιμήθηκαν οι προπονητές που συνέδεσαν το όνομά τους με σημαντικές στιγμές της ομάδας, όπως οι Σεντούκας, Χριστοφόρου, Κουτσούκος, Αλεξανδρής, Μαρκόπουλος (σ.σ. ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν μπορέσε να παρεβρεθεί, λόγω υποχρεώσεων με τον Ολυμπιακό), ο β' αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Μιχάλης Βιντζηλαίος, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αμαρουσίου και ο πρώτος φίλος της ομάδας που αγόρασε μετοχές συμβάλλοντας στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, που είναι σε εξέλιξη.

Tο «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην παίκτης της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης. Παράλληλα ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Αμαρουσίου, Παναγιώτης Αλεξανδρής, αναφέρθηκε στην εν εξελίξει προσπάθεια για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. O Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, γνωστοποίησε ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει πλήρες σχέδιο για την δημιουργία του νέου αθλητικού κέντρου ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να ανακηρυχθούν οι Βαγγέλης Αλεξανδρής, Παναγιώτης Γιαννάκης και Σούλης Μαρκόπουλος επίτιμοι δημότες της πόλης. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης και των βραβεύσεων ανέλαβε την παρουσίαση των προπονητών που βοήθησαν την εξέλιξη της πορείας του Αμαρουσίου λέγοντας «σήμερα υποκλινόμαστε στην ιστορία της ομάδας».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε πως: «Είναι τιμή για μένα το γεγονός ότι βρίσκομαι στον πάγκο του Αμαρουσίου. Θέλουμε να αφιερώσουμε κάθε νίκη και επιτυχία της νέας χρονιάς σε όσους έχουν βοηθήσει στο παρελθόν ώστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα».

Από την πλευρά του ο αρχηγός Κώστας Καϊμακόγλου σχολίασε: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου θέλουμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να φτάσουμε το Μαρούσι ψηλά. Υγεία να έχουμε πάνω απ' όλα και όλα θα γίνουν!».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο προπονητής που οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες το Μαρούσι την τελευταία διετία δήλωσε πως «θυμάμαι ότι συμφωνήσαμε με τον Παναγιώτη Αλεξανδρή μέσα σε δυο λεπτά και όσα είχαμε πει, έγιναν πράξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάς τον άλλο στα μάτια. Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με το Μαρούσι».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως «δεν μας συνδέουν με το Μαρούσι μόνο οι στιγμές χαράς με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, αλλά και η μεγάλη κοινή προσπάθεια τόσων χρόνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: