Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

"Μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά"


Ο τεχνικός του Ηρακλή, Όλεγκ Προτάσοφ... Ο Όλεγκ Προτάσοφ, στην αναφορά του για τον επόμενο αντίπαλο του Ηρακλή, δεν απομακρύνθηκε από τις γνωστές του τοποθετήσεις. Μίλησε για την ομάδα του υποστηρίζοντας ότι το ξεκίνημα είναι αρκετά καλό και ελπίζει ότι θα είναι καλύτερο εφόσον επικρατήσει στην Καβάλα.

Στα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου του Ουκρανού τεχνικού:

-Δεν είμαστε ακόμη στο καλύτερο επίπεδο, αλλά δεν είμαστε και η ομάδα που μόλις μπήκε στο γήπεδο με αρκετούς νέους παίκτες...

-Έχουμε τους ίδιους βαθμούς με την Καβάλα και εκτός από ενδιαφέρον, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.

-Εμείς βλέπουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ξέρουμε ότι η Καβάλα βρίσκεται σε καλά κατάσταση και θέλουμε να παίξουμε μπάλα για να ικανποποιήσουμε τον κόσμο που θα έχουμε μαζί μας.

-Ξεκινήσαμε καλά, αν νικήσουμε κι αυτό το παιχνίδι, μπήκαμε όπως θέλουμε στο πρωτάθλημα. Ετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα και έτσι θα συνεχίσουμε.

-Θα γίνουν αλλαγές, κάποιες αναγκαστικές ή κάποιες που έχουν να κάνουν με ροτέισιον. Προσπαθουμε να δίνουμε ευκαιρίες γιατί έχουμε πολλούς παίκτες, όπως δώσαμε και σε μικρούς. Ο Βουτσιάς είναι μέλλον του Ηρακλή και όσο πιο γρήγορα του δώσουμε ευκαιρίες, τόσο πιο γρήγορα θα παίξει μπάλα.

-Θα πρέπει να παίξουν κι οι άλλοι, που δεν έχουν παίξει και να αποκτήσουν φόρμα για να αποδίδουν.

-Ξέρουμε πως παίζει η Καβάλα και ξέρουμε που θα κτυπήσουμε. Κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε προσεκτικά. Δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεων. Θα διαβάσουμε καλά την Καβάλα και από την άλλη, πιστεύω στην ποιότητα των παικτών μου.

-Κάθε καλό παιχνίδι που κάνουμε είναι η αιτία που μεγαλώνουν τα φτερά μας. Από κει και πέρα δεν ειναι καλό να σκεφτόμαστε ότι καταφέραμε κάτι μεγάλο... Χρειάζεται ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Το καλό είναι ότι σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: