Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Κλαρκ: «Θέλω να παίξω με Μαρούσι»

klark_harisis_aris_paok.jpgΑγώνα... δρόμου κάνει ο Κίκι Κλαρκ για να προλάβει τον αγώνα του Άρη με το Μαρούσι στο πλαίσιο των προκριματικών της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ των «κιτρίνων» υποστηρίζει ότι θα κάνει τα... πάντα ώστε να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ ο Νίκος Χατζηβρέττας τονίζει ότι η ομάδα επιδέχεται μεγαλύτερης βελτίωσης σε όλους τους τομείς.




Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ του Άρη τραυματίστηκε στο ώμο, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Ιταλία, με τον Αντρέα Ματσόν να μην τον χρησιμοποιεί στα φιλικά με τον Πανελλήνιο και την Λουκόιλ Ακαντέμικ, στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια». Ωστόσο σήμερα αναμένεται να αρχίσει ξανά τις προπονήσεις, με τον βραχύσωμο γκαρντ να δηλώνει αναφορικά με την συμμετοχή του στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης (29/9): «Χτύπησα στον ώμο, αισθάνομαι καλύτερα και πιστεύω ότι θα προλάβω τον αγώνα με το Μαρούσι. Θέλω να παίξω».

Από την πλευρά του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, σχολιάζοντας την πορεία της προετοιμασίας, υπογράμμισε: «Είναι σίγουρο πως χρειαζόμαστε βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: