Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στα μαλακά ο Ντιμπαλά

Ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ έκανε λόγο για το μεγάλο λάθος του Πατρίκ Ντιμπαλά, ενημερώνοντας μάλιστα πως θα υποστεί και τις συνέπειες με ένα «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο. Τελικά τα δεδομένα μοιάζουν να αλλάζουν καθώς ναι μεν πρόστιμο θα υπάρξει αλλά με αναστολή για τον Ντιμπαλά, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις στον έλληνα τεχνικό σχετικά με το επεισόδιο που είχε με τον Χουάνφραν και την αποβολή του. Ο Ντιμπαλά θεώρησε ότι προκλήθηκε από τον Ισπανό, όμως αναγνώρισε ότι ήταν εντελώς λανθασμένη η ενέργεια του να… συνεχίσει ουσιαστικά το επεισόδιο ακόμη και μετά την κάρτα που δέχθηκε. Ο Πατρίκ Ντιμπαλά που είναι αλήθεια ότι δεν είχε δώσει τέτοιου είδους δείγματα, έδειξε μεταμέλεια και ουσιαστικά πέφτει στα μαλακά. Φυσικά, ο Κογκολέζος επιθετικός δεν θα δώσει το παρών του στην αναμέτρηση με την Λάρισα και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Γιώργο Παράσχο.

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Ελευθερόπουλο

Αναμφίβολα εξακολουθεί να είναι και η συμμετοχή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο Αλκαζάρ. Ο έμπειρος γκολκίπερ προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί (οσφυαλγία) ακολουθώντας το πρόγραμμα που του έχει επιβάλλει ο γιατρός. Οι πιθανότητες μοιάζουν μοιρασμένες όμως ουσιαστικά σήμερα ή το πολύ αύριο θα φανεί αν τελικά κατορθώσει να δώσει το παρών του στο ματς με την Λάρισα. Από την άλλη πλευρά, έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες για τον Χρήστο Τζάνη που είχε απουσιάσει από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Τελικά παίρνει τα… μισά εισιτήρια

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Λάρισας, όμως όπως αναμενόταν αυτά που θα πάρει τελικά είναι λιγότερα και από τα μισά. Ο λόγος έχει να κάνει με την άρνηση της αστυνομικής διεύθυνσης να χορηγηθεί ένας τόσο μεγάλος αριθμός. Τελικά οι οπαδοί του ΠΑΣ θα έχουν 450 εισιτήρια στην διάθεση τους και… όποιος προλάβει θα βρεθεί στις κερκίδες του Αλκαζάρ.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: