Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

O θάνατος σου η ζωή μου

paok_panionios.jpgΈνα παιχνίδι που κρίνει πολλά διεξάγεται σήμερα (19:00, Novasports 1) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής. Τόσο ο Εμίλιο Φερέρα όσο και ο Φερνάντο Σάντος έχουν δεχτεί σκληρή κριτική και η θέση τους σε περίπτωση ήττας δεν θα είναι και τόσο... σίγουρη. Πρώτη για Εστογιανόφ και Κοντρέρας.


Ο Βελγοϊσπανός τεχνικός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και θα παρατάξει το Πανιώνιο με σύστημα 4-4-1-1. Ο Μπέλιτς θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λάτκα και Κοντοέ. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Μανιάτης και στοα ριστερό ο Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κουμορτζί, μαζί με τους Νικολάου, Καστελιόνε και Σκούφαλη. Πίσω από τον επιθετικό Μπάλαμπαν θα παίξει ο Αλβάρο Ρεκόμπα.
Την αποστολή του Πανιωνίου συμπληρώνουν οι: Ανδριόλας, Ουέλιγκτον, Κούκετς, Σιόβας, Σμόγιε, Σίμωσης, Γουνδουλάκης, Ριέρα, Εστογιανόφ.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν μαζέψει μόλις ένα βαθμό στους τρεις πρώτους αγώνες της Σούπερ Λιγκ και ο Φερέρα βρίσκεται υπό πίεση έχοντας πάντως την στήριξη του Κωνσταντίνου Τσακίρης. Όμως μια ακόμα ήττα μπορεί να σπάσει το γυαλί που έχει ήδη ραγίσει.

Αλλαγές στην 11άδα
Περίπου ίδιο κλίμα υπάρχει και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Σάντος ιδίως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα όπου οι οπαδοί του «δικεφάλου» πέταξαν μέχρι και... καλαμπόκια. Ο Πορτογάλος προπονητής παίζει το... κεφάλι στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και στο επόμενο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κάνει αλλαγές στην άμυνα αφήνοντας εκτός τον Λίνο. Ο Σάντος προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τσιρίλο και Μαλεζά, έχοντας δεξιά τον Αραμπατζή και αριστερά τον Σαβίνι. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξει ο Γκαρσία και στα πλάγια ο Φωτάκης δεξιά και ο Σορλέν αριστερά. Ο Βιειρίνια θα είναι
δεξιός χαφ και αριστερό ο Κουτσιανικούλης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φιλομένο.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Μουν, Σνάουτσνερ, Αμπουμπακάρι και Βερόν ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Κρέσιτς, Μπιζέρα, Λίνο, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Κονσεϊσάο και Ίβιτς. Ο «δικέφαλος» ήρθε στην Αθήνα με επικεφαλή της αποστολής τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν για φέτος στην αποστολή ο Φαμπιάν Εστογιανόφ και ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: