Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Βόλτα της "Μπάρτσα" στο Σανταντέρ


Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν. Η Μπαρτσελόνα πέτυχε το τέσσερα στα τέσσερα στην Πριμέρα ντιβιζιόν, καθώς στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας της Ρσίνγκ Σανταντέρ.

Για τους "μπλαουγκράνα" ο Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το χορό των γκολ στο 20' με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός στο 24' διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, για να έρθει στο 27' ο Πικέ να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο 63� ο Μέσι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και νταμπλούχου Ισπανίας για να έρθει στο 72' ο Σεράνο να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

Σεβίλη-Μαγιόρκα 2-0
Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Nτιβιζιόν, η Σεβίλη νίκησε στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" τη Μαγιόρκα με 2-0, έφτασε τους 9 βαθμούς και "έπιασε" στην κορυφή τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο, που έχουν πάντως από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι Ανδαλουσιάνοι φρόντισαν να απλοποιήσουν την κατάσταση από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα χάρις στα γκολ των Σκιλασί (17') και Περότι (25'). Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βαλένθια, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετρά τρεις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα πείθοντας και φέτος για την αγωνιστική συνέπειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: