Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Κασίγιας: «Έχουμε καλύτερο υλικό από την Μπαρτσελόνα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την πεποίθηση πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πλέον πιο ποιοτικό ρόστερ από αυτό της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ίκερ Κασίγιας σε συνέντευξή του στην «As».

«Ειλικρινά, πιστεύω συγκρίνοντας παίκτη προς παίκτη, έχουμε καλύτερο υλικό από την Μπαρτσελόνα, η οποία διαθέτει σπουδαίους παίκτες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο τρόπο παιχνιδιού από αυτόν της Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας», ενώ ερωτηθείς αν θα του… λείψει ο Σαμουέλ Ετό που μεταγράφηκε στην Ίντερ, απάντησε: «Σίγουρα όχι (γέλια). Χαίρομαι που πήγε στην Ιταλία. Για μένα είναι καλύτερος του Ιμπραΐμοβιτς».

Ο «Σαν Ίκερ» δεν έκρυψε τις μεγάλες βλέψεις που έχει η ομάδα του μετά τη σημαντική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο. «Πιστεύω πως έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσουμε το Champions League. Διαθέτουμε πλέον αρκετή ποιότητα για να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί και να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Φέτος θα ζήσουμε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε στον τελικό του ‘Μπερναμπέου’ και μένει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει πρώτα να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, γιατί υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Οφείλουμε όμως να το κάνουμε αυτό το συντομότερο δυνατό, γιατί στη Ρεάλ δεν υπάρχει η πολυτέλεια της υπομονής και του χρόνου», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: