Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωσε Καρτιέ ο Πανθρακικός


Ο Αλμπερ Καρτιέ Την πρόσληψη του Αλμέρ Καρτιέ στην τεχνική ηγεσία, ανακοίνωσε και επίσημα την Δευτέρα το βράδυ η διοίκηση του Πανθρακικού. Ο Γάλλος τεχνικός πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση με την ομάδα, ενώ έκανε και τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει: "Το χθεσινό παιχνίδι στα Γιάννενα παρακολούθησε ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Αλμέρ Καρτιέ (Albert Cartier) και επέστρεψε μαζί με την αποστολή στην Κομοτηνή, με την πτήση τσάρτερ από Γιάννενα για Αλεξανδρούπολη. Ο Γάλλος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και το απόγευμα (31-08-09) πριν την προπόνηση της ομάδας υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 49χρονος Καρτιέ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις ομάδες Νανσί 1980-1987 και Μετς 1987-1995 και συνέχεια ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα. 1995-2000 βοηθός προπονητή στη Μετς, 2000-2002 Μετς, 2002-2004 Γκενιόν, 2004-2005 Λουβιέρ, 2005-2008 Βρυξέλλες, 2008-2009 Τούμπιζε Βελγίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής Αλμπέρ Καρτιέ ανέφερε : "Εγινε ένα καλό παιχνίδι χθες και από τις δύο ομάδες. Υστερήσαμε σε κάποια σημεία, όμως οι παίκτες του Πανθρακικού έδειξαν θέληση. Με πολύ δουλειά σίγουρα θα ανεβούμε αγωνιστικά. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να περάσει μέσα στο μυαλό όλων ότι θα δίνουν κάθε φορά που αγωνίζονται την ψυχή τους και θα πάμε καλά.

Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες, διοίκηση αλλά και φίλαθλοι, σαν μια γροθιά. Δεχθήκαμε δύο τέρματα από στημένες φάσεις, όπως και στον αγώνα με τον Ηρακλή που είδα βίντεο, αυτό πρέπει να το σταματήσουμε και θα δουλέψουμε και πάνω σε αυτό. Οσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το βελγικό".

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τα Γιάννενα έκαναν το χαλάρωμά τους ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν με την ομάδα νέων Κ-21. Στο οικογενειακό διπλό αγωνίστηκε και ο Ολίσε ενώ οι τραυματίες Βελάσκο, Αρσενίεβιτς, Δραγανίδης και Ντιαλό ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: