Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Η «μάχη» της Κρήτης

ofilaos.jpgΟι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ ρίχνουν τα «βέλη» τους προς τον πρόεδρο του Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη και προτρέπουν τους φίλους τους «ασπρόμαυρου» συλλόγου να μην παρακολουθούν τα παιχνίδια του Εργοτέλη ώστε να φανεί η δυναμική των «κιτρινόμαυρων». Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ έχει ως εξής:



«Μετά λύπης πληροφορούμεθα από κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης τις δηλώσεις του προέδρου του Εργοτέλη κ. Παπουτσάκη, σχετικά με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Πάτρικ Ογκουνσότο, στις οποίες ο ΠΡΩΗΝ αγαπητός πρόεδρος προσπαθεί να εμπλέξει τον ΟΦΗ και μάλιστα χρησιμοποιώντας «τεχνικές» καθ όλα ανάρμοστες….

Μετά λύπης όμως πληροφορούμεθα ότι υπήρξε και επιστολή από παράγοντα τη ομάδας μας «εκτός τόπου και χρόνου», πάνω στην οποία πάτησε ο ΠΡΩΗΝ αγαπητός πρόεδρος για να εκσφενδονίσει όλα τα πυρά εναντίον του ΟΦΗ σε ένα καθαρά προσωπικό του πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή του.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τονίσουμε ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ κατεύθυνση, ότι ο αγώνας που δίναμε τόσα χρόνια για την λευτεριά και την εκκαθάριση της ομάδας μας, έγινε για λόγους υπερηφάνειας και φιλότιμου, έννοιες που στη σημερινή κοινωνία έχουν εκλείψει, αλλά εμείς οι «τρελοί» συνεχίσαμε να τις διατηρούμε με υψηλό κόστος για πάρα πολλούς από εμάς.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με την ιστορία του ΟΦΗ και όποιος κι αν είναι αυτός θα μας βρει απέναντι του για μια ακόμη φορά….Άλλωστε ακόμη ζεστοί είμαστε από την προηγούμενη μάχη….

Κύριε Παπουτσάκη, λυπούμεθα ειλικρινέστατα, διότι επανειλημμένως έχουν αναφερθεί τόσο οι Σύνδεσμοι ομαδικά όσο και πάρα πολλοί ομιλήτες ατομικά από κάθε μέσο με συμπάθεια προς το πρόσωπο σας…. Όμως το να επικαλείστε «μεθόδους του παρελθόντος» , απλά σας φέρνει στο ίδιο επίπεδο με τον ένα εκ των τεσσάρων οπαδών της ομάδας σας και είναι κάτι που δεν το περιμέναμε ποτέ από εσάς…..

Όμως τι να λέμε τώρα….Καλύτερα που αποκαλύφθηκε το αληθινό σας πρόσωπο τώρα, για να μπορέσουμε και εμείς να συμβουλέψουμε τους φίλους ομιλήτες να σταματήσουν να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας σας, για να μετρήσει επιτέλους και η υπόλοιπη Ελλάδα, τη δυναμική των οπαδών σας…

Φίλοι ομιλήτες…σας παρακαλούμε, μείνετε μακριά από αυτούς που αν και επανειλημμένως προσπαθούσαν να βλάψουν την ιστορία του ΟΦΗ μας, λόγω φιλότιμου τους στηρίξαμε στις δύσκολες στιγμές τους. Πιστεύαμε ότι η διαμάχη οφειλόταν απλά στην γραφικότητα του ενός εκ των τεσσάρων φιλάθλων της ομάδας αυτής….Δυστηχώς κάναμε λάθος…

Από ότι φαίνεται η «γραμμή» έχει δοθεί από ψηλά, οπότε ας απαντήσουμε , απλά και όμορφα με την απομάκρυνση μας από το «γήπεδο τους». Άλλωστε, το Γεντί κουλέ, αναγεννιέται, φοράει τα γιορτινά του και είμαστε σίγουροι ότι μετά τις εμπειρίες που θα ζήσουμε εκεί μέσα δεν θα σας κάνει όρεξη να πάτε πουθενά αλλού.

Κύριε πρόεδρε και δήμαρχε , ένας αγώνας που διήρκησε παραπάνω από 20 χρόνια, με απώλειες σφοδρές για τους φιλάθλους της ομάδας μας, με γκρίνιες, με προβλήματα, με μηνύσεις και αγωγές, με εκφοβισμούς και ξυλοδαρμούς, τελικά Νικήθηκε, με μόνο όπλο την περηφάνια και το φιλότιμο…….Δεν νομίζετε ότι 100-200 χιλιάρικα είναι πολύ λίγα ώστε να επιτρέπουν στον καθένα να αμαυρώνει την όλη ιστορία της ομάδας μας?

Απλά περιμένουμε την σωστή κίνηση από εσάς…..»

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: