Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Πήρε το ρίσκο, θα φανεί πόσο θα στοιχίσει


Κόκκαλης και Κετσπάγια από την παρουσίαση του τελευταίου Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να μην κάνει την έκπληξη, όπως άλλωστε αναμενόταν μετά το "ναυάγιο" του Φερναντίνιο και να συνεχίζει την σεζόν με το υλικό που έχει έως τουλάχιστον τον Γενάρη.

Χωρίς δηλαδή "καθαρό" αριστερό χαφ, με τον Κετσπάγια να προσπαθεί να στηριχθεί στους Λεονάρντο, Ζαιρί (κατά συνθήκη) και τον πιτσιρικά Σοιλέδη. Βεβαίως η απόφαση της "ερυθρόλευκης" διοίκησης να μην κάνει μεταγραφή τελικά θα κριθεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως είναι ένα τραγικό λάθος, όμως αυτό κατά πόσον θα στοιχίσει θα φανεί από τα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός καλείται λοιπόν να πορευτεί χωρίς ουσιαστικές επιλογές στην συγκεκριμένη θέση και με την τελευταία του μεταγραφή στο φετινό καλοκαίρι να είναι αυτή του Μαρέσκα ο οποίος είχε ανακοινωθεί στις 13 Ιουλίου!

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την Δευτέρα ρεπό, όπως και την Τρίτη και από την Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις (εκτός από τους οχτώ διεθνείς, Α. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννη, Σοϊλέδη, Κ. Παπαδόπουλο, Μήτρογλου, Ζεβλάκοφ, Ζαϊρι, Μέλμπεργκ) με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη στο Αλκαζάρ αλλά και την καλή εμφάνιση.

Βεβαίως στο διάστημα της διακοπής ο Κετσπάγια θα έχει πολύ δουλειά για να δέσει την ομάδα ακόμη περισσότερο έχοντας και τους τραυματίες να επιστρέφουν σιγά-σιγά. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και τα παιχνίδια κρίσιμα σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό να παίζει κατά σειρά με Καβάλα και Αλκμααρ στο Καραισκάκη και ΠΑΟΚ, ΑΕΚ εκτός έδρας μέσα σε λίγες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: