Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ: Έμειναν Τσιάρας, Καυκής!

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τους Τσιάρα και Καυκή είχαν φτάσει στα... άκρα, ωστόσο τελικά και οι δύο παίκτες θα συνεχίσουν στον «δικέφαλο»!

Μετά από αντιπαράθεση εβδομάδων, σχετικά με τα οφειλόμενα από την περυσινή περίοδο, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα των συμβολαίων που είχαν για την καινούρια χρονιά, βρέθηκε η χρυσή τομή και οι Γιώργος Τσιάρας και Παναγιώτης Καυκής θα παραμείνουν στον ΠΑΟΚ.

Με δηλώσεις του, στο μεταξύ, στην επίσημη σελίδα του «δικεφάλου», ο Κένι Γκρέγκορι τοποθετήθηκε για την απόφαση του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Πραγματικά περιμένω με αγωνία την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω ότι όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία, γιατί αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι έμεινε στη μέση. Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα από την προηγούμενη κι αυτό εύχομαι να συμβεί και μέσα, αλλά κι έξω από το γήπεδο».

«Ελπίζω ότι όλοι μας θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θα δημιουργήσουμε μία ομάδα, που θα παίζει με τέτοιο τρόπο για τον οποίο θα είναι υπερήφανοι και οι φίλαθλοί μας, που τόσο με ενθουσίασαν πέρσι, αλλά και όλοι μέσα στην ομάδα. Απλά θέλω όλοι μας, εμείς στην ομάδα, αλλά και οι φίλαθλοί μας, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτό που κάνουμε στο γήπεδο, το παιχνίδι. Θέλω να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και περιμένω με αγωνία να απολαύσω το παιχνίδι που αγαπώ τόσο πολύ», κατέληξε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: