Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Την προσεχή Πέμπτη (03/09 και ώρα 13:30) θα εκδικαστεί στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης κατά του κύρους του αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή. Για τον ίδιο λόγο, δηλαδή την επίθεση του οπαδού του «Γηραιού» εναντίον του Σηφάκη, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά μερίδας φίλων της ομάδας, έχει κληθεί σε απολογία και η ΠΑΕ Ηρακλής.

Το κατηγορητήριο αναφέρει συγκεκριμένα: «Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, φίλαθλος της εγκαλουμένης εισήλθε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Μ. ΣΗΦΑΚΗ, με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την είσοδο των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από σαράντα πέντε λεπτά και αφού οι διαιτητές πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά».

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, εάν το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρηθεί μεμονωμένο, τότε οι «κυανόλευκοι» κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ. Στην περίπτωση όμως που η Πειθαρχική Επιτροπή αποφανθεί ότι πρόκειται για εκτεταμένα επεισόδια, στον Ηρακλή θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο που θα φτάνει τα 250.000 καθώς και ποινή αποκλεισμού της έδρας του για μία αγωνιστική. Αυτό το ενδεχόμενο, πάντως, δεν θεωρείται ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Επίσης, σε απολογία την ίδια ημέρα, λόγω υβριστικών συνθημάτων και συμπεριφοράς των φιλάθλων τους, έχουν κληθεί και οι: ΑΕΚ, Ατρόμητος, Λάρισα, Καβάλα, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και το στέλεχος της ομάδας των Ιωαννίνων, Ε. Αγγελής. ΠΗΓΗ(SPORT-FM)

Δεν υπάρχουν σχόλια: