Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Αναστασάκος: «Ήθελα να παίζω περισσότερο…»

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ευγνώμων στον ΠΑΟΚ για όσα του πρόσφερε και ευτυχής που πλέον ανήκει στον Ατρόμητο δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηλίας Αναστασάκος, ενώ εξήγησε πως ο ίδιος ζήτησε να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Δεν είχα στο μυαλό μου το ενδεχόμενο της μεταγραφής. Ζήτησα εγώ αν γινόταν να αποχωρήσω από την ομάδα και το αίτημα έγινε δεκτό. Είδα ότι δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα υπήρχαν και παιχνίδια για το UEFA. Ήθελα να πάω κάπου που θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και η μεταγραφή έγινε, αφού συναίνεσε ο ΠΑΟΚ και τον ευχαριστώ πολύ γι’αυτό. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα η θητεία σε αυτή την ομάδα, μπορώ να πω ότι ήταν η πιο όμορφη σεζόν της καριέρας μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο. Ήταν μία υπέροχη χρονιά», δήλωσε ο 31χρονος επιθετικός.

Όσο για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ, είπε: «Η περσινή σεζόν ήταν πολύ καλή. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να είναι και πάλι μέσα στην τετράδα, η χρονιά θα είναι πετυχημένη. Έχουν γίνει καλές μεταγραφές και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Πάντως δεν θα ήθελα να πω περισσότερα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι σαν να ανήκω ακόμη σε αυτή την ομάδα».

Αναφερόμενος στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ο Ηλίας Αναστασάκος τόνισε: «Πλέον σκέφτομαι μόνο τον Ατρόμητο. Πιστεύω πως μου ταιριάζει ο τρόπος που αγωνίζεται αυτή η ομάδα και η επιλογή του τεχνικού τιμ στο πρόσωπό μου σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Πάω να δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους του».


Δεν υπάρχουν σχόλια: