Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

"Απολύσατε ένα μεγάλο κομμάτι από τον λαό του Libero"


"Μερικές φορές πολλοί από ‘μας νιώσαμε προδομένοι είτε από της ομάδες μας, είτε από τη γκόμενά μας, είτε από κάποιο φίλο μας.
Πρώτη φορά όμως μερίδα του κόσμου νιώθει προδομένος από έναν ραδιοφωνικό σταθμό.
Αυτός ο σταθμός, (το ραδιοφωνάκι) όπως το λέει και...

ο διευθυντής του σταθμού, (και μάλιστα με το όνομα Libero στα Ιταλικά αδέσμευτος, και όπως έλεγε ένα παλιό σποτάκι του σταθμού Libero θα πει ελεύθερος).
Αυτό λοιπόν το ραδιοφωνάκι κατάφερε να έχει ακροατές όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία αλλά και σε όλο τον Κόσμο με την βοήθεια της τεχνολογίας internet.
Σιγά-σιγά όμως κάτι άρχισε να χαλάει από το κλίμα που είχε δημιουργηθεί και ενώ όλοι πιστεύαμε ότι ο συγκεκριμένος Libero ήταν πράγματι ελεύθερος, ξαφνικά εμείς οι ακροατές του σταθμού νιώσαμε φιμωμένοι όταν ο διευθυντής του σταθμού απέλυσε παραγωγό με μεγάλη ακροαματικότητα γιατί τόλμησε να τα πει στην ΕΡΤ και την κυβέρνηση.
Μετά από μια συνέντευξη του υπουργού Κ Γκιουλέκα για τα τηλεοπτικά δρώμενα της ΕΡΤ σε σχέση με τον Πάοκ, κι επειδή ο παραγωγός <<τα ‘βαλε>> με τον συγκεκριμένο υπουργό τον πάψανε από τον Libero.
Κύριοι του Libero αφού είστε Ραδιοφωνάκι αθλητικό και αφού οι εκπομπές σας γίνονται για να βοηθήσουν τους φιλάθλους αλλά και της ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Β Ελλάδος, γιατί για χάριν ενός υπουργού που υπηρετεί την κυβέρνηση και μόνο αυτήν (ούτε καν τους ψηφοφόρους του), απολλύετε έναν παραγωγό που ζήτησε μια εξήγηση για την στάση της ΕΡΤ την τηλεόραση που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες ακόμα και αυτοί που δεν έχουν καν τηλεόραση, γιατί κύριε διευθυντή δεν ρωτήσατε τον υπουργό, όταν σας είπε ότι η ΕΡΤ είναι Ανώνυμη Εταιρία, και ότι έγκειται στον νόμο της ελεύθερης αγοράς, τότε γιατί παίρνει τα λεφτά του κοσμάκη με πάγιο από την ΔΕΗ; Αυτό είναι δίκαιο και ανταγωνιστικό για της υπόλοιπες εταιρίες-τηλεοράσεις; Γιατί δίνει ένα σωρό λεφτά στην ομάδα του Ολυμπιακού (από τα δικά μας λεφτά). Τον κάνετε ντα τον υπουργό με της ερωτήσεις σας.
Γιατί κύριε διευθυντή προδώσατε ένα κομμάτι του λαού του Libero που σας στήριξε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σταθμού; (όταν ακόμα λεγόσασταν Ήλιος των σπορ).
Γιατί λέγατε ότι Libero θα πει ελεύθερος; (για την ελεύθερη γνώμη των παραγωγών και των ακροατών την στιγμή που δεν διαβάζατε τα μηνύματα που παίρνατε από τους ακροατές, που σας ρωτούσαν τι έγινε με τον συγκεκριμένο παραγωγό;)
Γιατί λέγατε ότι είναι αντρικό ραδιόφωνο; (για την αντρίκεια στάση που κρατήσατε απέναντι κομμάτι του λαού του Libero);
Εσείς δεν είστε που λέγατε: χάιδεμα στ’ αυτάκια; Αλλού.
Λοιπόν γιατί χαϊδέψατε τα αυτάκια του <<Κύριου>> Υπουργού; που για χάριν του απολύσατε ένα μεγάλο κομμάτι από τον λαό του Libero
ΥΓ.
Η ουσία είναι μία κύριε δημοσιογράφε, μεγάλη μερίδα του κόσμου πληγώθηκε από το συμβάν κι εσείς χάσατε το παιχνίδι." Πηγη www,troktiko.blogspot.com

4 σχόλια:

Fou είπε...

Ποσο δικιο έχει!

Ανώνυμος είπε...

kai polu malista alla eipame pornh akroamatikothta ti kaneis?

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα ο καθενας κρινεται για τις πραξεις του

Ανώνυμος είπε...

lagogiannhs-gelastos -nikolaou eixan polu megalyterh akroamatikothta apo ton dieythnth e ti na kaneis aytos gia na exei olo to meli diko tou?