Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ελπίζω να έρθουν αρκετά ακόμη γκολ.


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Αντελίνο Βιεϊρίνια η νίκη του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. «Μακάρι το πρώτο μου γκολ να ήταν σε κάποιο από τα δύο ματς με τη Χέρενφεν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος άσος του «δικεφάλου» του βορρά.

Και συνέχισε: «Ελπίζω να έρθουν αρκετά ακόμη γκολ. Αυτή η νίκη επί του Λεβαδειακού ήταν σημαντική επειδή θέλαμε να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα και να αφήσουμε πίσω τα ματς με τη Χέρενφεν. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος στενοχωρήθηκε ιδιαιτέρως από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, αλλά το ίδιο συναίσθημα έχουμε όλοι στην ομάδα. Δεν πρέπει όμως να μένουμε εκεί.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε για μας μόλις την περασμένη Κυριακή και έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Ήρθαν αρκετοί καινούριοι παίκτες μέσα στο καλοκαίρι και νομίζω ότι ανέβηκε η ποιότητα του ρόστερ της ομάδας. Χρειάζεται όμως χρόνος για να δέσει καλύτερα η χημεία.

Να καταλάβουν και οι καινούριοι παίκτες ποιο είναι το πνεύμα του ΠΑΟΚ. Ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Νομίζω ότι ήταν εμφανές στα πρώτα μας παιχνίδια ότι κάτι έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω αλλά όλοι έχουμε την ίδια αίσθηση. Ότι κάτι λείπει. Θα το βρούμε. Δουλεύουμε σκληρά και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα αρχίσουν να φαίνονται.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε σίγουρα καλύτεροι και θα είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί με πέρυσι. Θα είμαστε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με το Λεβαδειακό όταν μετά από όσα μας είπε ο κ. Σάντος στα αποδυτήρια μπήκαμε στο γήπεδο με μεγαλύτερο πάθος και φτάσαμε στη νίκη με 3-0».

Σχετικά με το μέλλον του: «Θα μπορούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ για πάντα! Ήθελα να μείνω από πέρυσι στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη. Εδώ βρήκα το ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Όλα πήγαν καλά και έτσι συνεχίζω στην ομάδα και φέτος έχοντας υψηλότερους στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: