Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Gregory: «Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η πρώτη του συνεργασία με τον ΠΑΟΚ δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Και τελείωσε άδοξα, αλλά και με έναν τρόπο, που δίνει και στον Kenny Gregory, αλλά και στην ομάδα του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να αναζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη συνεργασία τους. Κι αυτή τη φορά η ευχή όλων είναι, να πάνε όλα καλύτερα. Κι αυτό ακριβώς υποστηρίζει ο Kenny Gregory, που μίλησε στο www.paokbc.gr από το Οχάιο, όπου βρίσκεται και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

«Πραγματικά περιμένω με αγωνία την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω ότι όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία, γιατί αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι έμεινε στη μέση», λέει ο Kenny Gregory, που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ για να τελειώσει μία συνεργασία που έμεινε στη μέση… «Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα από την προηγούμενη κι αυτό εύχομαι να συμβεί και μέσα, αλλά κι έξω από το γήπεδο».

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, που στο διάστημα της συνεργασίας του με την ομάδα, πρόσφερε ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις, δεν ξεχνά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την συμπαράστασή του, και λέει χαρακτηριστικά: «Ελπίζω ότι όλοι μας θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θα δημιουργήσουμε μία ομάδα, που θα παίζει με τέτοιο τρόπο για τον οποίο θα είναι υπερήφανοι και οι φίλαθλοί μας, που τόσο με ενθουσίασαν πέρσι, αλλά και όλοι μέσα στην ομάδα. Απλά θέλω όλοι μας, εμείς στην ομάδα, αλλά και οι φίλαθλοί μας, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτό που κάνουμε στο γήπεδο, το παιχνίδι. Θέλω να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και περιμένω με αγωνία να απολαύσω το παιχνίδι που αγαπώ τόσο πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: