Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ανοιχτά τα μάτια του Βρύζα


Φερνάντο Σάντος και Ζήσης Βρύζας Ο Μουν ίσως να μην είναι η τελευταία μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχει η επιπλέον προθεσμία μόνο για τους ελεύθερους παίκτες μέχρι τις 15 του μήνα. Η αγορά είναι ανοικτή κι ο Ζήσης Βρύζας έχει τα μάτια του 14 προκειμένου να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει άμεσα.

Αν λοιπόν, βρεθεί κάτι το εξαιρετικό για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού, κι αν φυσικά το οικονομικό σκέλος είναι προσιτό, η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα προχωρήσει σε μία ακόμη τελευταία κίνηση ενίσχυσης.

Όσο για τον Μουν, ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματά του το επόμενο καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς, που είναι προσιτή. Βεβαίως, αυτό θα συμβεί αν στον ΠΑΟΚ μείνουν ικανοποιημένοι από την απόδοση του Μουν και εφόσον ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει στην Τούμπα .

Ο Μουν αναχωρεί για το εξωτερικό για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Νοτίου Αφρικής, η οποία θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Στις 5 Σεπτεμβρίου με τη Γερμανία στο Λεβερκούζεν και στις 8 Σεπτεμβρίου με την Ιρλανδία στο Λίμερικ. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: