Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

"Ηρθε η ώρα να κατακτήσουμε την κορυφή"


Γιαννάκης και Τσίλντρες... Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το στίγμα του φετινού Ολυμπιακού στην "πρώτη" της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήρθε η ώρα η ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή, θέτοντας έτσι τους στόχους για την αγωνιστική χρονιά που ξεκίνησε. Από την πρώτη προπόνηση έλειψαν φυσικά οι διεθνείς, ενώ το πρών έδωσαν οι Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Τσίλντρες, Ουίφερ, Μπέβερλι, Μιλόσεβιτς, Σλούκας, Γιαννόπουλος και Καραθανάσης

Παναγιώτης Γιαννάκης: "Ηρθε η ώρα να κατακτήσουμε την κορυφή. Σκοπός μας είναι με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά να βελτιωνόμαστε καθημερινά, σε όλους τους τομείς. Μόνο έτσι έρχονται τα καλά αποτελέσματα. Είναι θετικό ότι οι περισσότεροι παίκτες έμειναν στην ομάδα και ξέρουν τι ζητάμε. Χαιρόμαστε όταν οι παίκτες μας πηγαίνουν καλά, γιατί είναι δικά μας παιδιά. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια".

Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε: "Ξεκινάει μια νέα χρονιά και μια νέα προσπάθεια. Είναι καλό που παρέμειναν τα περισσότερα παιδιά από την περσινή ομάδα και εκτός του Κλέιζα οι διεθνείς που απουσιάζουν ήταν και την προηγούμενη χρονιά μαζί μας και δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες δεν έχουν υποχρεώσεις και θα πραγματοποιήσουν προετοιμασία. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και η αυτή η δουλειά θα φανεί αργότερα μέσα στη σεζόν. Είναι Είναι πρωτόγνωρο για μένα να μη συμμετέχω στις υποχρεώσεις της Εθνικής, αλλά χρειαζόμουν αυτό το διάλλειμα. Είμαι γεμάτος ενέργεια για τη δύσκολη χρονιά που ξεκινάει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: