Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αναλαμβάνει πόστο ο "Βάσια"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή επιστρέφει στο «σπίτι» του για να συμβάλει και αυτός στην προσπάθεια που γίνεται. Με δηλώσεις του στο «Μετρόπολις», ο Βασίλης Χατζηπαναγής αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με την διοίκηση του «Γηραιού» ώστε να δραστηριοποιηθεί σε κάποιο πόστο:

«Μιλάμε με την ΠΑΕ Ηρακλής για μία συνεργασία και θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο τέλος. Θα έχουμε μία συνεργασία με το αθλητικό μου κέντρο, ότι θέλει θα είμαι κοντά στην ομάδα και στον Αντώνη Ρέμο».

Για τον Όλεγκ Προτάσοφ, ανέφερε: «Με τον Προτάσοφ μίλησα μία φορά, μου είχε πει και τότε ότι η ομάδα θέλει παιχνίδια για να δείξει τις δυνατότητες της»... ενώ για τις μονάδες που διέκρινε, τόνισε: «Με έχει αρέσει πολύ ο Γιάκομπ, ενώ και ο Ντίκα είναι εξαιρετικός παίκτης. Πάντα παίζει καλά ο Ντιέ, η ομάδα γενικότερα είναι ανεβασμένη».

Για την συμπεριφορά των οπαδών του Ηρακλή τόσο στην Κομοτηνή όσο και στο παιχνίδι με τον Άρη, υπογράμμισε: «Είχα κάποιους φίλους στην Κομοτηνή και έτσι πήγα να δω και το παιχνίδι. Με τον Άρη άργησα να μπω και δεν είδα το επεισόδιο. Αλλά ήταν κάτι απαράδεκτο. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Σηφάκη που ήταν άψογος ως επαγγελματίας. Κάποιος που θα ήταν πιο νευρικός παίκτης μπορεί να χτυπούσε τον οπαδό. Νευρικότητα υπήρχε και στην κερκίδα, στους επισήμους. Δεν υπήρχε το ήρεμο κλίμα. Βλέπω συσπείρωση στον κόσμο αλλά και φανατισμό, τον οποίο πρέπει να κατεβάσουμε. Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι καλύτερη και μπορούμε να έχουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι. Βλέπω ότι έχει καλούς παίκτες, με ποιότητα. Κάτι άλλαξε, η ομάδα είναι δύο σκαλοπάτια πιο ψηλά από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλουν βέβαια και παιχνίδια στα πόδια τους. Θα είναι καλύτερη η ομάδα στην συνέχεια. Ο φανατισμός κάνει κακό στην ομάδα, η ομάδα τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο στην Κομοτηνή, δεν ξέρω τι θα γίνει με τον φίλαθλο που μπήκε στο γήπεδο.

Με αυτά τα λεφτά θα κάναμε μία μεταγραφή. Βέβαια δεν μιλάω για την πλειοψηφία των φιλάθλων, το περιστατικό με τον Άρη ήταν μεμονωμένο. Ήθελα να πάω εκείνη την στιγμή μέσα στο γήπεδο για να μπορέσω να σταματήσω αυτόν τον φίλαθλο. Πάει να γίνει κάτι καλό στον Ηρακλή γιατί να το χαλάσουμε; Μπορεί να απογοητευτεί ο Αντώνης Ρέμος, γιατί να γίνει αυτό; Ο Ηρακλής φέτος είναι πολύ καλός, έγιναν σημαντικές μεταγραφές και σίγουρα πρέπει να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: