Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

"Πράσινος" ο Μαρίνος


Στέργος Μαρίνος Πραγματικός... οργασμός επικράτησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό. Κυρίως για το... δώσε φυσικά. Πρώτα απ' όλα, ο Στέργος Μαρίνος κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, "σφράγισε" την μετακόμισή του στο "τριφύλλι" από τώρα. Τον νεαρό δεξιό μπακ χαφ που μέχρι πρότινος άνηκε στον Ατρόμητο, τον πιστεύει πολύ τόσο ο Κώστας Αντωνίου όσο και ο Χενκ Τεν Κάτε και έτσι του εμπιστεύονται τη θέση στο ρόστερ. Μάλιστα, είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας άσος από τα Δωδεκάνησα, θα πάρει πολλές ευκαιρίες στα ματς που έρχονται.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το... δώσε, σαφώς η μεγάλη έκπληξη ήταν η παραχώρηση του Μπράις Μουν στον ΠΑΟΚ. Ο Νοτιοαφρικανός για ένα χρόνο θα είναι δανεικός στον "δικέφαλο" του Βορρά. Όμως, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με το "τριφύλλι". Συγχρόνως, έχει μπει και ρήτρα για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία όμως είναι αρκετά μεγάλη (περίπου 2 εκατ. ευρώ)!

Η υπόθεση του Μάντζιου ο οποίος έφτασε... μια ανάσα από την Κιέβο, δεν προχώρησε. Ο 26χρονος λοιπόν, θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό χωρίς να υπολογίζεται. Συγχρόνως, δεν προχώρησε και η παραχώρηση του Δημούτσου σε Κυπριακό σύλλογο που είχε εκφράσει ενδιαφέρον. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη που να αφορά τους Τζιόλη και Κλέιτον, οι οποίοι επίσης δεν υπολογίζονται.

Τέλος, με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε στην Λάρισα ο Χρήστος Μελίσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: