Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Νίκη και μεταγραφή για Γαλατά!

erkin.jpgΣε εξαιρετική κατάσταση η Γαλατασαράι αποδεικνύει πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού διατήρησε το απόλυτο νικών, αφού επιβλήθηκε στην Άγκυρα της Άνκαρασπορ με 2-0. Σημαντική μεταγραφή για την "Τσιμ Μπομ" που απέκτησε τον διεθνή μέσο, Κανέρ Ερκίν.


Το απόλυτο νικών στο τουρκικό πρωτάθλημα διατήρησε η Γαλατάσαραϊ, αφού η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League επικράτησε απόψε 2-0 της Ανκαρασπόρ στην Άγκυρα και έφτασε τους δώδεκα βαθμούς. H «Τσιμ Μπομ» που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη «Φενέρμπαχτσε» δυσκολεύτηκε να πάρει τους βαθμούς της νίκης, ωστόσο τη λύση έδωσαν οι δυο αλλαγές του Ράικαρντ. Ο Κιούελ σκόραρε στο 64’ και ο Νοντά στο 83’ δίνοντας έτσι ένα σημαντικό «τρίποντο» στην ομάδα.
Γαλατασαράι: Λέο Φράνκο, Σάμπρι, Εμρέ Ασίκ, Σερβέτ, Χακάν Μπαλτά, Μουσταφά, Μεχμέτ Τοπάλ, Ελάνο (60΄ Κιούελ), Αρντά, Κεϊτά (72΄ Αϊντίν), Μπάρος (60΄ Νοντά).


Ενίσχυση στο… 90’!


Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή προέβη η Γαλατασαράι, η οποία πήρε από την ΤΣΚΑ Μόσχας τον Τούρκο διεθνή μέσο, Κανέρ Ερκίν. Η «Τσιμ Μπομ» απέκτηση τον 20χρονο ταλαντούχο παίκτη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, όπου θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: