Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Δυσαρέσκεια για Πάμπλο Γκαρσία...


Ο Πάμπλο Γκαρσία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Οι ανακατατάξεις αναβάλλονται. Ωστόσο, ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται σε δυσμένεια και η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να λάβει μέτρα για τα νέα κρούσματα ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Βερόν και ο Κονσεϊσάο δεν θα φύγουν, ο Γκαρσία θα δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση για τις ενοχλήσεις που ένοιωσε ξαφνικά το πρωί του Σαββάτου, κάτι που τον έθεσε εκτός αποστολής και όλοι πορεύονται σαν να μην συνέβη τίποτε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βρύζας εξετάζει δύο περιπτώσεις περιφερειακών επιθετικών και δεξιού μπακ, ωστόσο, οι πιθανότητες να γίνει μια μεταγραφή, είναι ελάχιστες.

Οποιαδήποτε συζήτηση για την αποδέσμευση του Κονσεϊσάο, του Γκαρσία ή ακόμη και του Ματίας Βερόν για τον οποίο υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού, δεν οδηγεί πουθενά .

Ο Ζαγοράκης φεύγοντας από το γήπεδο μετά από τη νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού διέψευσε τα σενάρια και τις φήμες που κυκλοφόρησαν.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε προσφάτως, Γκαρσία και Βερόν έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι αν υπάρχει κοινή συναίνεση για να λύσουν τα συμβόλαιά τους και βρουν ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις τους, τότε ο ΠΑΟΚ θα δέχονταν την αποδέσμευσή τους καθώς θα «γλίτωνε» περίπου 1.000.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέθεσε τον Πάμπλο Γκαρσία αναφέροντας στο «σάιτ» της ομάδας ότι «επικαλέστηκε» τραυματισμό στη γάμπα. «Πριν την προπόνηση, ο Pablo Garcia επικαλέστηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και τέθηκε εκτός αποστολής», αναφέρεται και «αδειάζει» τον Γκαρσία που υποτίθεται ότι τραυματίστηκε, αλλά δεν τραυματίστηκε ποτέ και αποχώρησε από την προπόνηση.

Η διοίκηση θα προσπαθήσει να εξομαλύνει την δυσάρεστη κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας και ο Ζαγοράκης ελπίζει ότι σε ένα μήνα, η ομάδα του θα πετάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: