Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Κλείνει ο Πίτου στον Αρη


Ο Πίτου Γκαρσία σε προσπάθεια του Μετά την αποχώρηση του Γιάχιτς και ίσως την αποχώρηση του Ρομπέρζ που συζητά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαταντέρ, ο Αρης αναμένεται να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Σεμπαστιάν Πίτου Γκαρσία. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα προστεθεί στο ρόστερ του Αρη εκτός κι αν προκύψει μια ακόμη προσθήκη, κάτι το οποίο ίσως δεν αναμένεται να συμβεί σήμερα, αλλά, μέχρι τα 15 Σεπτεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται η περίοδος των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ο Πίτου αναμένεται να είναι ο επόμενος για τον Αρη που θα κλείσει μια ντουζίνα καινούργιους ποδοσφαιριστές. Όσο για τα ανταλλάγματα του Γιάχιτς. Το ποσό των 590 χιλιάδων ευρώ θα βάλει στο ταμείο του ο Αρης που υποχώρησε σημαντικά έναντι της αρχικής ρήτρας των 900 χιλιάδων.

Αν βέβαια συνυπολογίσουμε τις αποδοχές του Βόσνιου διεθνή και τις οποίες δεν θα επωμιστεί το ταμείο του Αρη, φτάνουμε περίπου στις 850 χιλιάδες, δηλαδή πολύ κοντά στη λίστα.


Ενδιαφέρον για Μοράλ
Ο 28χρονος Ισπανός μέσος της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Τόνι Μοράλ, αναφέρεται μέσα στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Αρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας malagacf.sur.es το συμβόλαιοό του με τη Σανταντέρ έχει ολοκληρωθεί και οδεύει στη Θεσσαλονίκη για να γίνει συμπαίκτης του Σέρχιο Κόκε, ενώ η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Μοράλ αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής για την οποία προορίζεται ο Πίτου, ωστόσο, η απόκτηση του Ισπανού θα «ακυρώσει» οποιαδήποτε συμφωνία με τον Αργεντίνο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: