Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΑΕΛ: Πάει για φινάλε με Μελίσση


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουν στην ΑΕΛ την απάντηση του Παναθηναϊκού για τον Χρήστο Μελίσση. Κρυφές ελπίδες και για Κλέιτον.

Όπως δήλωσε και νωρίτερα τη Δευτέρα το πρωί ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης, η ομάδα "παλεύει" για να κάνει άλλη μια μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταλήξει στον παίκτη που επιθυμεί και αυτός είναι ο Χρήστος Μελίσσης. Ο 25χρονος αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΛ και ουσιαστικά αυτό που μένει είναι το OK του Παναθηναϊκού.

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων μίλησαν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή την Δευτέρα χωρίς να τα βρουν αρχικά, όμως δεν αποκλείεται αργότερα το απόγευμα να ξεπεραστούν οι διαφορές και ο Μελίσσης να ανακοινωθεί από την Λάρισα.

Κρυφές ελπίδες και για Κλέιτον

Ο Σίλβα Κλέιτον πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στη Λάρισα, ομάδα από την οποία πήρε και μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Πριν λίγες εβδομάδες η ΑΕΛ έκανε μια διερευνητική πρόταση στους πράσινους για να δουν τις προθέσεις τους, οι οποίες ήταν όμως για πώληση του Βραζιλιάνου.

Από τη στιγμή που ο Κλέιτον δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και με δεδομένη την επιθυμία του να μην πάει στον Ατρόμητο, δεν αποκλείεται τελευταία στιγμή να γίνει το "μπαμ" και να επιστρέψει στον Κάμπο (στην ΑΕΛ δεν επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: