Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Την Τετάρτη θα δικαστεί ο εισβολέας


Οπαδός του Ηρακλή έχει πιάσει από το λαιμό τον Μιχάλη Σηφάκη... Την Τετάρτη θα δικαστεί ο οπαδός του Ηρακλή που εισέβαλε, το βράδυ του Σαββάτου, στο αγωνιστικό τερέν του «Καυτανζόγλειου Σταδίου», κατά την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ομάδας του με τον Αρη και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα των «κιτρίνων», Μιχάλη Σηφάκη.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 43χρονος, με τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και της βιαιοπραγίας ανέβαλε, σήμερα, την εκδίκαση της υπόθεσης για «κρείσσονες αποδείξεις», επειδή απουσίαζαν οι μάρτυρες αστυνομικοί.

Εξάλλου, το δικαστήριο αποφάσισε να άρει την κράτησή του έως τη διεξαγωγή της δίκης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του κατάθεσης, ο 43χρονος κατηγορούμενος φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη αναμένεται να δικαστούν από το ίδιο δικαστήριο και οι άλλοι τρεις οπαδοί του «Γηραιού» -δύο 34χρονοι κι ένας 28χρονος- οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του ίδιου ποδοσφαιρικού αγώνα, διότι εισήλθαν στις κερκίδες του «Καυτανζόγλειου», με κουτάκια που περιείχαν αλκοολούχα ποτά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία και η πράξη που αντιμετωπίζουν είναι αυτή της παράνομης κατοχής αντικειμένου, από την οποία μπορεί να προκληθεί σωματική βλάβη.

Εξάλλου, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 20χρονου, επίσης φιλάθλου του Ηρακλή, επειδή επιχείρησε να παρεμποδίσει τη σύλληψη ενός εκ των τριών παραπάνω. Η δικογραφία του απεστάλη στο Στρατιωτικό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, καθώς πρόκειται για νεαρό που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: