Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Kινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Ηρακλής


Ενταση στο Καυτανζόγλειο Την υπερασπιστική του γραμμή ενώπιον της δικαιοσύνης προετοιμάζει ο Ηρακλής μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Aρη. Χάρη στον «εισβολέα» κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο, ιδιαίτερα βαρύ ή ακόμη και με μερικές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Νομικός της ΠΑΕ Ηρακλής ελπίζει ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και η υπόθεση θα κλείσει με πρόστιμο.

Πάντως, η ΠΑΕ Ηρακλής στηρίζει πολλά στο γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με απόφαση του διαιτητή Δαλούκα. Ο τελευταίος είχε σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι που ξεκίνησε μόλις για μερικά δευτερόλεπτα πριν το διακόψει η είσοδος του οπαδού του Ηρακλή και η επίθεση στον τερματοφύλακα του ’ρη, Μιχάλη Σηφάκη.

Από κει και πέρα, μετά τις ανακοινώσεις που μας απασχόλησαν το Σαββατοκύριακο, ο Αντώνης Ρέμος θα επιχειρήσει σύντομα μια ακόμη επαφή με τους συνδεσμίτες για να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους και τη λειτουργία της κερκίδας των φανατικών.

Σε συμφωνία με την ομάδα του ΟΦΗ ήλθε ο Ανέστης Αγρίτης και ενημέρωσε σχετικά τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ηρακλής. Αυτό που απομένει είναι η συζήτηση για τη λύση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή, μιας και ο Ηρακλής δεν πρόκειται να εισπράξει χρηματικό αντίτιμο από τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: