Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Στην ΦΙΦΑ ο Ογκουνσότο, πρόταση ο ΟΦΗ


Ο Μαλεζάς παρακολουθεί τον Ογκουνσότο Ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο Ηράκλειο την Δευτέρα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με κεντρικό πρόσωπο τον Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο παίκτης φαίνεται να έχει προσφύγει στην ΦΙΦΑ, την στιγμή που ο ΟΦΗ έκανε επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη για την απόκτησή του.

Ο ίδιος πάντως μίλησε στον "Athletic Radio 104,2", τονίζοντας: "Εγώ όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα δεν είπα τίποτα στον κόσμο αλλά θα πω ένα πράγμα σήμερα. Πριν πέντε ημέρες μίλησα με τον Εργοτέλη και τον Σταύρο Λαμπράκη. Μου είπε ότι αν φέρω 200.000 ευρώ ότι μπορώ να φύγω. Τώρα άκουσα στο ραδιόφωνο ότι δεν δέχεται αυτά τα χρήματα. Τότε γιατί ζητάει τώρα από τον ΟΦΗ 300.000 ευρώ;".

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι δική του επιθυμία είναι να συνεχίσει στον ΟΦΗ: 'Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω στον ΟΦΗ γιατί είναι ομάδα του Ηρακλείου. Αν συμφωνήσει ο ΟΦΗ με τον Εργοτέλη τότε δεν έχω πρόβλημα να πάω ακόμα και σήμερα που είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών. Αν ο ΟΦΗ έχει τα λέφτα για να τα δώσει στον Παπουτσάκη τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω στον ΟΦΗ. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνω εγώ με τον ΟΦΗ ούτε με νοιάζει που παίζει στην Β' Εθνική. Γνωρίζω ότι με θέλει ο ΟΦΗ. Σήμερα μου είπε ο Λαμπράκης ότι αν πληρώσει μια ομάδα 200.000 ευρώ, θα με πάρει".

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις 300.000 ευρώ που απαιτεί ο Απόστολος Παπουτσάκης για την παραχώρηση του, λέγοντας πως πριν από λίγες ημέρες είχε επικοινωνία με τον Σταύρο Λαμπράκη όπου και του είπε ότι αν φέρει πρόταση ύψους 200.000 ευρώ θα μπορεί να φύγει: "Ακούω ραδιόφωνο, διαβάζω τις εφημερίδες και τι λένε για εμένα. Εγώ είμαι ο Ογκουνσότο και ο Εργοτέλης ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα. Πολύς κόσμος γνωρίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται.

Σήμερα τελειώνουν οι μεταγραφές αλλά όχι ο Ογκουνσότο. Ολος ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Ογκουνσότο. Εγώ είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και όποιος λέει κακές κουβέντες για εμένα, εγώ δεν του κρατάω κακία. Πιστεύω πολύ στον Θεό, πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ο Θεός είναι μαζί μου. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο".

Οσο για την διαμάχη με τον Εργοτέλη, ο Πάτρικ Ογκουνσότο τόνισε ότι θα μιλήσει όταν πρέπει: "Οταν κάνω λάθος, το παραδέχομαι. Θα περιμένω για να βρω το δίκιο μου. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι κακό παιδί. Δεν έχω πρόβλημα που αγωνίζεται ο ΟΦΗ στην Β' Εθνική. Το καλό για τον Ογκουνσότο είναι να πάει στον ΟΦΗ. Σημασία έχει να είναι καλά ο Ογκουνσότο. Ποιος άλλος ποδοσφαιριστής έχει κάνει 4 ενέσεις σε μια εβδομάδα για να παίξει σε αγώνα;".

Πάντως ο παίκτης υποστηρίζει ότι ο Λεβαδειακός όταν είχε επικοινωνήσει με τον Εργοτέλη για να τον αποκτήσει, είχε ακούσει την ομάδα του Ηρακλείου να ζητάει 200.000 ευρώ και όχι 300.000 που ζήτησε την Δευτέρα από τον ΟΦΗ. Η διοίκηση του τελευταίου και ο Γιάννης Κουράκης, κατέθεσαν πρόταση ύψους 150.000 ευρώ στον Εργοτέλη, αλλά η απάντηση, για την ώρα ήταν αρνητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: