Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ρονάλντο: «Θα δείξω ότι αξίζω τα 94 εκ.»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Σίγουρος ότι θα καταφέρει να αποδείξει ότι αξίζει τα 94 εκατ. ευρώ που διέθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «El Pais». «Είμαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο. Θα αποδείξω στον εαυτό μου, την οικογένειά μου, εκείνους που με θαυμάζουν και σε αυτούς που με απέκτησαν ότι άξιζα τον κόπο. Δεν μπορώ να περισσότερα, παρά μόνο δουλειά», τόνισε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

Ερωτηθείς για την ζωή που απολαμβάνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ο Πορτογάλος παίκτης απάντησε ότι στη ζωή δεν είναι τα πάντα δίκαια: «Σέβομαι την γνώμη του κόσμου, αλλά δεν μπορώ να έχω την ίδια άποψη. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι χαρούμενοι με αυτά που έχουν και εκείνοι που δεν είναι. Ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει», είπε και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει στον “πραγματικό” κόσμο. Κατά τη γνώμη μου είμαι φυσιολογικό άτομο. Έχουμε ένα επάγγελμα που μας δίνει ωραία πράγματα, αλλά μας φορτώνει ευθύνες. Πρέπει να κερδίζουμε όλη την ώρα, η πίεση είναι μεγάλη και ως επαγγελματίες οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο υποστήριξε πως προσπαθεί να δώσει το καλό παράδειγμα ως πρότυπο: «Προσπαθώ να συμπεριφέρομαι καλά και εκτός γηπέδου, παρότι αυτό δεν είναι εύκολο για διάφορους λόγους. Προσπαθώ να δείχνω καλός, ειδικά με τα παιδιά. Είναι σημαντικό να μεγαλώσουν, έχοντας καλά παραδείγματα. Αυτό είναι μια μεγάλη ευθύνη για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: