Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

«Καταλανός» αξίας 100 εκ. ευρώ!

chygrynskiy.jpgΤα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρυσι η Μπαρτσελόνα όσον αφορά στους τραυματισμούς αμυντικών είχαν θορυβήσει εδώ και καιρό τον Γκουαρντιόλα, ο οποίος στο πρόσωπο του Τσιγκρίνσκι βρήκε τον στόπερ που έψαχνε. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν και τυπικά την απόκτηση του Ουκρανού άσου, για τον οποίο είχαν δώσει πριν λίγες μέρες το ποσό των 25 εκ. ευρώ. Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι η ρήτρα που έβαλαν οι πρωταθλητές Ευρώπης και η οποία αγγίζει τα 100 εκ. ευρώ!

"Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέγραψε συμβόλαιο πέντε χρόνων με την Μπαρτσελόνα με τον σύλλογο μας να δίνει 25 εκ. ευρώ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό περιλαμβάνει ρήτρα εξαγοράς αξίας 100 εκ. ευρώ", τονίζει σχετικά η ανακοίνωση των Καταλανών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα είχε προσεγγίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την Σαχτάρ, προσφέροντας της 15 εκ. ευρώ για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού. Οι Ουκρανοί αρνήθηκαν, όμως λίγες μέρες πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ (στο οποίο ο Τσιγκρίνσκι φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της Σαχτάρ), η συμφωνία επήλθε και έτσι ο διεθνής άσος θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια κάτοικος Βαρκελώνης. Παναγι

Δεν υπάρχουν σχόλια: