Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Μουν για ΠΑΟΚ

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ.- Ο ΠΑΟΚ έψαχνε εδώ και μέρες για δεξιό αμυντικό και τελικά, έστω και την τελευταία στιγμή, τα κατάφερε! Ο εκλεκτός είναι ο Μπράις Μουν, ο οποίος μετά την -από τώρα- απόκτηση του Στέργου Μαρίνου στον Παναθηναϊκό, παραχωρήθηκε από το «τριφύλλι» στον «δικέφαλο του βορρά» με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, ο παίκτης θα εισπράξει για έναν χρόνο 200.000 ευρώ.Βέβαια, τις τελευταίες μέρες υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, όμως θα έπρεπε να αδειάσει μια θέση και, μάλιστα, υψηλά αμειβόμενου παίκτη, γι' αυτό έγινε προσπάθεια επίτευξης φιλικού διαζυγίου με Γκαρσία και Βερόν. Αποδείχτηκε όμως ανέφικτο.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ενέτεινε τις προσπάθειες για την απόκτηση δεξιού μπακ και μόλις πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται για τον Μουν, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις που αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ευοδωθούν.

Ο Αναστασάκος με 80.000

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, ο Ηλίας Αναστασάκος πουλήθηκε στον Ατρόμητο με 80.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ απαλλάσσεται από το φετινό συμβόλαιo του παίκτη, που προέβλεπε αμοιβή 110.000 ευρώ.

Με αυξημένο μπάτζετ κινήθηκε για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ κι αυτό γιατί οι γιατροί γνωματεύουν ότι ο Σνάουτσνερ θα καθυστερήσει περισσότερο να επανέλθει απ' ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: